Pohřeb Ivo Pavlíka bude tento týden. Jeho Heidi napsala dojemné vyznání!

 Celebrity 
15. srpna 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Heidi Janků s Adamem Pavlíkem (vpravo) půjdou během necelých pěti měsíců na pohřeb svým nejbližším! ShowPix
Zpěvačka Heidi Janků přišla během necelého půl roku o skvělou kamarádku, kolegyni Věru Špinarovou a teď i o milujícího manžela Ivo Pavlíka. Jeho pohřeb se uskuteční ještě tento týden. Zpěvačka napsala také veřejné vyznání.

Rozloučení s muzikantem, textařem a manželem Heidi a bývalým manželem Věry Špinarové bude v pátek ve 14 hodin ve Strašnickém krematoriu. Zúčastní se jej kromě známých osobností i syn Adam Pavlík s celou rodinou. Heidi Janků, která s ním žila přes 35 let, jen těžko hledá slova.

„Chtěla bych vám touto cestou poděkovat za vaše přání, vyjádření soustrasti i povzbuzující slova. Těch reakcí se sešlo tolik, že nemůžu odpovídat jednotlivě, nicméně si nesmírně vážím toho, že jste svůj čas věnovali tiché vzpomínce na Ivoše i napsání komentářů mnohdy s milou vzpomínkou. Moc z vás mi psalo, že život jde dál a čas všechno zahojí. Můj život už ale nikdy nebude takový jaký byl s Ivoškem a ta rána, kterou teď v srdci mám a moc bolí, ta se asi nezahojí nikdy," napsala na sociální síť Heidi Janků, která včera zařizovala pohřeb, který udělala pochopitelně veřejný.

Je si dobře vědoma toho, že šlo o veřejně známého člověka, kterého lidé měli rádi a budou se s ním chtít rozloučit. Janků také napsala krátké vyznání, které hovoří za vše!

„Milovala jsem ho celým svým srdcem víc jak 35 let. Odešel mi milovaný manžel a muž mého života, Ivošovým dětem Yvonce a Adamovi s jejich rodinami milující tatínek, dědeček a pradědeček," napsala a nezapomněla poděkovat ani lékařům! 

„Chci touto cestou poděkovat taky lékařům a zdravotnímu personálu oddělení intenzivní péče v IKEM, kteří se s úctou, lidsky, ale profesionálně o Ivoše starali v posledních dnech a hodinách jeho života. Člověk by neměl milovat tak moc, protože pak to strašně bolí. Celá rodina vám děkuje za vaši účast. Heidi," dodala zdrcená zpěvačka.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve