Nemocná Anna K. musela zrušit koncert! Komplikace?

 Celebrity 
11. srpna 2017 04:51 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Anna K. musela kvůli zdravotním komplikacím zrušit sobotní koncert na Konopišti! Facebook
Přestože to dělat nechtěla, jinak nemohla! Anna K., která už podruhé bojuje se zákeřnou rakovinou, musela zrušit koncert. Ten se měl konat v sobotu na Konopišti, ale zpěvačka se necítí nejlépe.

Jde hlavně o to, že Anna K. onemocněla angínou a kvůli léčbě je její imunita značně oslabená. Necítí se dobře, proto nechce nic riskovat. 

„Je nám to velmi líto, ale jsme nuceni vám oznámit, že Anna K vzhledem ke svému zdravotnímu stavu nezvládne dorazit na Paráda fest. Dle jejích vlastních slov ji to nesmírně mrzí a je jisté, že vám její vystoupení příště vynahradíme,“uvedli organizátoři Paráda festu.

Samotný stav po onkologické stránce u Anny K. se nijak nehorší. Fanoušci mohou být v klidu. Léčba nádorového onemocnění zpěvačku vyčerpává, ale i tak doposud zpívala.  

„Je mi to moc líto, ale nezvládla bych hrát dva koncerty za den. Na to nemám bohužel sil. Festival Hrady jsem měla domluvený rok, takže jsme se dohodli s pořadateli Konopiště, že to odehrajeme příští rok. Děkuju moc za pochopení,“ dodala Anna K., které všichni drží pěsti, aby tu zákeřnou nemoc co nejdříve porazila. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve