Adam Mišík s Celeste Buckingham nazpívali nový duet v angličtině

 Celebrity 
12. srpna 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Adam Mišík a Celeste Buckingham mají nový duet! Youtube
Adam Mišík a Celeste Buckingham mají spolu duet. Nazpívali společně písničku, která je ústřední melodií nové komedie Bajkeři režiséra Martina Koppa podle scénáře Petra Kolečka.

Po duetu Adama a Vladimíra Mišíkových Variace na renesanční téma vstupuje do éteru písnička a videoklip One Life v podání Adama Mišíka a Celeste Buckingham.

 Autorem písničky je sám Mišík spolu s Celeste Buckingham a Janem P. Muchowem, který stojí rovněž za produkcí singlu a samotnou hudbou k filmu Bajkeři.

„Když jsem začal psát One Life, měl jsem vizi letního melancholického songu, a to se mi díky Celeste a Honzovi povedlo. Mám z toho velkou radost, Cel je skvělá zpěvačka a něco nazpívat jsem s ní chtěl už dlouho,“ řekl Adam.

Film Bajkeři slibuje rozvernou letní zápletku. Nevlastní bratři Jáchym a David společně s kamarádem Sašou tráví většinu času ve světě sociálních sítí. Vztahy pro ně představují chaty s virtuálními dívkami, které nikdy neviděli, obživu falešná módní show, v níž se předstírá něco, co není, a největší životní problém pak vybitý mobil nebo nefunkční wifi. Chybět nebude ani láska a sex...  

Adam Mišík hraje ve filmu postavu Davida, který podobně jako jeho kamarádi, žije spíš ve světě sociálních sítí než v přírodě. Sám přiznává, že se svou postavou má společné to, že není příliš přírodní typ. „Já nemám ke kolům úplně vztah, my jsme taková městská rodina, takže jsem nikdy nebyl ten typ člověka, který by jel někam do přírody,“ uvedl Mišík.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve