Šok! Měla Patrasová sex se Suchým?

 Celebrity 
14. srpna 2017 01:50 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Dáda Patrasová měla sex se Suchým, ovšem ne Jiřím, ale jeho bratrem Ondřejem! ShowPix
Kdo by to byl řekl, že by někdy Patrasová a Suchý mohli mít mezi sebou něco více, než jen přátelství? On sám to ale připustil. Nejde však o divadelního principála Jiřího Suchého, ale jeho bratra, textaře, spisovatele a skladatele Ondřeje.

„Nebudete mi to věřit, ale já myslím, že se mi všechny sny v životě splnily. Čímž nechci říct, že bych se chtěl začít loučit se životem. Ale jsem pln zvědavosti, jestli a co se mi neznámého a potěšujícího přihodí,“ řekl Ondřej Suchý v rozhovoru, který udělal pro kulturní přílohu Haló novin. 

Málo kdo ví, že právě Ondřej Suchý stál za začátkem pěvecké kariéry Dády Patrasové. Napsal jí první písňové texty a na začátku osmdesátých let zařídil i vydání jejího prvního singlu Xenie a Arabela. Bylo za tím více, než jen čisté kamarádství a profese?

„Z mého pohledu asi ano. Ona byla svobodná, já tehdy čerstvě rozvedený a Dáda se mně velmi líbila. Tou dobou už zpívala a hrála v Semaforu, kde zase tolik vytížená nebyla, a tak jsme se domluvili a já rozšiřoval její repertoár. Tehdy natáčela mé písničky ponejvíce v rozhlase,“ přiznal Ondřej Suchý v rozhovoru a tím naznačil, že nemuselo jít jen o zpívání, nahrávání, procházky nebo povídání o motýlech... 

Spisovatel a textař napsal spoustu textů k písním, které pak zpívali lidé, jako Hana Hegerová nebo právě Dáda Patrasová. „Nejvíc si cením text Buďto ty anebo já, který jsem napsal na francouzskou lidovou píseň pro paní Hanu Hegerovou, a na druhé straně pak píseň pro děti, která se stala mým největším hitem – Chytila jsem na pasece žížalu, pro Dádu Patrasovou," dodal Suchý, který tak prozradil, kdo je autorem jejího největšího hitu. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve