Dcera skladatele Svobody přiznala: Okolnosti jeho smrti jsou podivné!

 Celebrity 
09. srpna 2017 04:48 / René Černý
  1
📷
2 fotografie v galerii
Okolnosti smrti Karla Svobody jsou stále podivné! Archiv
To, o čem se spekuluje už řadu let, bylo zřejmě - a to minimálně - tak, jak popsal Karel Svobody. Jeho dcera Jana, žijící vesměs v USA, se stále se smrtí nemůže srovnat. Nyní ale přišla se šokujícím prohlášením. Okolnosti odchodu jejího táty byly a jsou stále opředené tajemstvím!

Podle dcery Jany byly okolnosti smrti Karla Svobody podivné. Když se 28. ledna 2007 Svoboda střelil do spánku, jeho dcera dlouhou dobu hledala viníka. „To mě posedlo ze začátku a myslím, že je to přirozená reakce, která přejde,“ svěřila dcera hitmakera.

„Okolnosti tátova odchodu byly takové divné. Já si myslím, že my všichni, kdo jsme tátu milovali a milujeme, bychom potřebovali nějaké uzavření. A ono není,“ řekla dcera.

„Rozhodně to ze začátku nebylo jednoduché. Mně bylo 23, Vendule 22 a bráchovi 13. To si myslím, že mluví za vše,“ řekla pro iDnes o vztahu s "macechou" Vendulou Svobodovou, dnes Pizingerovou Jana, které se Vendula v životě objevila nedlouho poté, co jejich maminka zemřela na rakovinu.

Ze začátku neměla vztah se svou "macechou", ideální vztahy. To se postupem času změnilo. Dnes si spolu s bratrem a Vendulou umí popovídat!

Témata: Jana, dcera, tajemství
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod