SMUTNÁ ZPRÁVA: Zemřel Ivo Pavlík, manžel Heidi Janků a exmanžel Věry Špinarové!

 Celebrity 
13. srpna 2017 09:40 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Heidi Janků přišla o svého nejmilovanějšího muže, Ivoše Pavlíka, který zemřel! ShowPIx
Smutnější zpráva snad ani nemohla přijít! Pouhých 5 měsíců po zpěvačce Věře Špinarové zemřel v sobotu večer její první manžel, nyní manžel zpěvačky Heidi Janků Ivo Pavlík. Bylo mu 84 let.

Ivo Pavlíka zradilo srdce, stejně, jako jeho bývalou ženu Věru, která v březnu v čáslavském divadle zkolabovala a na následky o tři dny později v nemocnici zemřela. Jejího pohřbu se Pavlík ze zdravotních důvodů ani nemohl zúčastnit. Pouze jeho manželka Heidi Janků

I přes rozvod měli Ivo Pavlík a Věra Špinarová spolu skvělé vztahy. Měli spolu také jediného syna, muzikanta Adama Pavlíka. Ten bohužel během pěti měsíců přišel o oba rodiče - matku i otce. 

Zprávu o skonu Ivo Pavlíka uveřejnila sama zdrcená manželka Heidi Janků. „S hlubokým zármutkem a nesmírnou bolestí v srdci vám musím oznámit, že mě navždy opustil nejlepší muž mého života,Ivo Pavlík. Svůj boj o život bohužel prohrál. Jeho nemocné srdíčko přestalo bít včera 12.8.2017. Pokud jste ho znali a měli jste ho rádi, věnujte mu, prosím, tichou vzpomínku. Děkuji. Heidi," napsala na svůj facebookový profil zpěvačka.

Smutné na celé situaci je, že právě dnes se měla Heidi Janků s manželem zúčastnit akce v Nemyčevsi u Jičína. Zde se každý rok křtí květiny, mečíky. A právě spolu s dalšími umělci měla ona křtít svůj mečík, její manžel svůj a společně měli pokřtít i květinu nedávno zesnulé Věry Špinarové.

Organizátoři se nyní rozhodli, že jako památku společně s dalšími zúčastněnými vyberou dva mečíky, které společně pokřtí jmény Věra Špinarová a Ivo Pavlík. „Chceme to udělat jako odkaz na jejich památku, aby byli spolu, tak jako už tam nahoře teď jsou. Strašně nás tahle zpráva zasáhla... Heidi Janků tímto vzkazujeme tu nejhlubší soustrast...," dodali pořadatelé výstavy.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47