Český otec Fura oslavil 70. narozeniny. Na další řadu Pevnosti Boyard se můžeme těšit už od září!

 Celebrity 
14. srpna 2017 18:35 / René Černý
  0
📷
4 fotografie v galerii
Kdo by Janu Rosákovi hádal už sedm křížků?  FTV Prima
Takovou smršť soutěžících z Pevnosti Boyard vinařství v Ústeckém kraji ještě nezažilo. Televize Prima začne druhou řadu legendární soutěže vysílat už v září. Těsně předtím oslavili novou sezónu dobyvatelé Pevnosti a své 70. narozeniny i český otec Fura, moderátor Jan Rosák.

„Pevnost Boyard – ta budova sama o sobě vás úplně omámí. Když se řekne genius loci, tak na tuhle budovu se to hodí naprosto beze zbytku. Už když se k ní blížíte lodí, protože jinak se tam dostat nelze, tak nevím, jak ostatním, ale mně vstávaly chlupy vzrušením po těle. Já jsem byl úplně v tranzu. A když jsem tam vkročil, řekl jsem si: Aha, teď jsem tady,“ směje se Jan Rosák.

„Pro naše vinařství je samozřejmě velkou ctí, že zde můžeme přivítat otce Furu a ty, kteří soutěž Pevnost Boyard přežili. Asi není nikdo z mé generace, kdo by tuto soutěž neznal a znají ji už i naše děti. Ale pravdou je, že i při pěstování vína se dá zažít celá řada dobrodružství,“ říká se smíchem majitel vinařství JohannW Jan Dienstl.

Herečka Ivana Jirešová, herec a zpěvák Michael Foret, herec Antonín Duchoslav, zpěvák Ondřej Ruml, Anife Vyskočilová, zpěvačka Martina Bárta, bloggerka Nikol Moravcová a nechyběl ani letošní dobyvatel Pevnosti Boyard a moderátor TOP STARu na Primě Petr Vágner. Nemohl chybět ani moderátor Jan Rosák, který je pro české diváky známý jako otec Fura a v předstihu zde oslavil 70. narozeniny.

„Když jsem sledoval první řadu a některé kolegy, tak jsem si říkal, že to je brnkačka, ale ono to tak úplně není. I když jsme měli všechno nastudované, tak to ve finále šlo stranou a člověk se musel zapojit sám. Čekal jsem, že dostanu nějakou výkonnostní disciplínu, a oni mi dali šváby. Bohužel mi předtím nedorazil kufr, a tak jsem neměl náhradní oblečení a šel jsem soutěžit ve sportovním na ostro. A když na mě pak sypali brouky, tak jsem vydržel do chvíle, než jsem na intimních partiích cítil, jak to tam všechno leze. To bylo nejhorší,“ prozradil moderátor TOP STARu Petr Vágner.

Loňský první ročník soutěžících Pevnosti Boyard reprezentoval herec a zpěvák Václav Noid Bárta, moderátor TOP STARu Mirek Šimůnek nebo horolezec Radek Jaroš, který zdolal jako první Čech všech čtrnáct světových osmitisícovek.

„Pro mě bylo nejhorší potápění v oceánu. Ze začátku, když všechno šlo, tak to bylo ok. Ale ve chvíli, kdy se mi přestalo dařit, tak panika začala gradovat, najednou jsem si uvědomila, že je v moři tma a hrozná zima a že mám jen malý prostor, kde se můžu nadechnout. Nikdo tam se mnou nebyl, takže mě ani nemohl uklidnit, tu situaci jsem musela zvládnout sama,“ řekla herečka Ivana Jirešová.

Jaká bude letošní druhá řada Pevnosti Boyard? Uvidíte už od 2. září každou sobotu ve 20.15 na Primě.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47