V rodině Vágnerů budou chovat! Kdo se stane otcem a kdo dědečkem?

 Celebrity 
11. srpna 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Vágner díky své dceři Terezce (vpravo) bude znovu dědečkem! Archiv
Hitmaker Karel Vágner bude znovu dědečkem. Zatímco díky nejstaršímu synovi Karlovi, jehož partnerkou je Simona Krainová, je dědou už třikrát, teď mu další z jeho potomků přichystal veliké překvapení! Není to ani rybář Jakub, ani zpěvák Josef, ale produkční a zpěvačka Tereza.

Tereza Vágnerová je prý už v 5. měsíci těhotenství. Miminko čeká se svým partnerem Petrem Šťovíčkem. Rodin by měla v lednu, což ale bude hodně složité.

Na přelomu ledna a února má dělat státnice na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy, kde studuje média. Takže bude muset hodně řešit, jak to vymyslet. Protože je ale Tereza hodně akční, určitě to zvládne. 

Dalším rodičem v pořadí by z Vágnerovic klanu mohl být slavný rybář Jakub Vágner, žije s modelkou Eliškou Bučkovou. Ale klidně i zpěvák a herec Josef Vágner. Ten zase žije už pár let s parterkou Marlen a jak prozradil, nedávno se zasnoubili.

Kdo ví, kdo tedy bude Terezu Vágnerovou následovat a díky komu z dětí se Karel Vágner starší stane po páté, šesté, sedmé... dědečkem...?
 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47