Zpěvačka Iva Marešová zkouší muzikál a k tomu jí kolega prohání po Letné!

 Celebrity 
10. srpna 2017 03:15 / René Černý
  0
📷
4 fotografie v galerii
S Josefem Vojtkem zkouší muzikál Muž se železnou maskou! Divadlo Broadwayi
Iva Marešová vloni vydala desku a představila klip, který udělala s Lucií Bílou. Kromě svých vystoupení nyní v Divadle Broadwayi zkouší nový muzikál Michala Davida Muž se železnou maskou. Jak strávila léto a který muž jí prohání po letné?

Zpěvačku Ivu Marešovou jsme zastihli v Divadle Broadway na zkoušce muzikálu Muž se železnou maskou, kde se objeví spolu s kolegy Pepou Vojtkem, Petrem Kolářem, Josefem Vágnerem, a dalšími, a kde se právě měřily kostýmy z muzikálu. Iva se nyní věnuje zkoušení své nové role a nás samozřejmě zajímalo, jestli stihla vůbec nějakou letní dovolenou.

„Tento rok je první po dlouhých letech, kdy jsem si udělala volno. Odjela jsem na dovolenou do Itálie s blízkými přáteli a další mé drahé kamarády jsem navštívila na horách a na jejich chalupách tady v Čechách a sbírala jsem byliny, houby a užívala si přírodu se vším, co mi nabídla. V zimě určitě pojedu lyžovat. To dodržuji každý rok, jezdím tam s kolegy z kapely a z divadla,“ svěřila se nám zpěvačka.

Iva má skvělou postavu, zeptali jsme se, zdali musí řešit diety nebo jí stačí dostatek pohybu.

„Řeším to nárazově a podle nálady, občas mi mé tělo řekne, že cvičit nechce, to je bohužel ta delší část roku, a když mi řekne, že cvičit chce, tak mám úžasného trenéra Marka Lhotského, kolegu z divadla a vynikajícího tanečníka, který mě prohání po Letné a v přírodě, vymýšlí pro mě speciální program a cvičení, které mě nenudí a baví mě. Nešetří mě a vidím výsledky. Také jezdím na kole, chodím po horách, nebo jdu běhat. Ty hory mám ze všeho nejraději,“ práskla na sebe Iva, která se rozhodně nenudí! 

„Stále více koncertuji se svým triem Marešová, Yasinski, Vašíček. Tvoříme a pomalu sbíráme písně na další desku. Též s Precedens pracujeme na novém albu a koncertujeme. Mám v hlavě i v srdci mnoho plánů a tužeb a chci jim nechat prostor, aby se staly,“ dodala závěrem našeho rozhovoru Iva.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve