Známá česká zpěvačka trpí bolestmi, ale operaci odmítá! Prošla si i rakovinou!

 Celebrity 
10. srpna 2017 04:51 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Věra Martinová je stále kočka a nikdo by neřekl, že jí trápí zdraví! archiv
Má bolesti, přesto odmítá podstoupit operaci. A snad i proto, že ví, co to je. Zpěvačka Věra Martinová,která stále skvěle zpívá a o práci nemá nouzi, má zdravotní potíže, které jí komplikují pracovní i soukromý život!

Sedmapadesátiletá královna české country trpí bolestmi zad. Operační zákrok by mohl pomoct, ale Věra Martinová o něm nechce ani slyšet!

„V určitém věku si člověk na nějakou tu bolest už zvykne. To se nedá nic dělat. Není to věc, která by byla bez operace řešitelná, ale sportem a chiropraktikama se to dá aspoň nějak udržet, což je pro mě podstatné," svěřila se Aha zpěvačka.

Věra Martinová má za sebou autonehodu, rakovinu prsu i únavový syndrom. Vybrala si tedy snad všechny zásadní problémy, a ani teď nemá klid. Snaží se jít ale s optimisme kupředu a nestěžovat si. 

Naopak se snaží žít tak, jako kdyby jí nic nebylo! „Hraju tenis, cítím se hrozně dobře. Ssnažím se zpevnit zádové svaly, abych vychýlenému obratli co nejvíce ulevila," dodala Martinová, která doufá, že operaci opravdu podstupovat nebude muset!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve