Rozchod známého herce a jeho partnerky! Co na to jeho maminka, herečka a šansoniérka?

 Celebrity 
11. srpna 2017 03:15 / René Černý
  1
📷
1 fotografie v galerii
Tohle už je nejspíš minulostí, protože se Vladimír Polívka a Karolína Krézlové rozešli! archiv
Sotva spolu začali chodit, už se zase rozešli. Řeč je o herci Vladimíru Polívkovi a jeho partnerce Karolíně Krézlové. Podle zákulisních informací už spolu nejsou. Co na to jeho maminka Chantal Poullain?

Poté, co Vláďa Karolínu požádal v Národním divadle o ruku, nikdo nepochyboval o pevném vztahu. Ale ouha - všechno je jinak! Jak zjistila Sedmička, modelka sice informaci nepotvrdila, spekulace ale trochu přiživila tím, že si vypnula telefon, když se mohla vyjádřit k možným "spekulacím"...

Na své soukromí začala být ve vztahu s Polívkou vůbec velmi opatrná, ve společnosti se poslední dobou ukazuje jen sporadicky, rozhovory nedává a o vztahu či mužích skoro nemluví. 

Polívka teď tak zůstal sám. A co na to jeho maminka Chantal Poullain ? Nic, nemluví do vztahů svého syna. „My s Vladimírkem máme hezký vztah, ale já mu do ničeho nemluvím...," svěřila se už před časem herečka.

Pro slečny a mladé paní je to ale výzva - tenhle fešák je totiž teď singe a až všechno přebolí, bude zcela jistě zajímavá partie

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47