Noid Bárta bojuje s manželkou o dceru! Vyhledají odbornou pomoc?

 Celebrity 
13. srpna 2017 04:30 / René Černý
  1
📷
1 fotografie v galerii
Václav Noid Bárta stále hledá cestu, jak se s manželkou Gábinou dohodnout na péči o jejich dceru! archiv Nova
Nejprve na sebe házeli špínu, volali na sebe policii a teď je možné, že najdou způsob, jak se dohodnout. Jedná se o Vaška Noida Bártu a jeho manželku Gábinu. S tou stále řeší péči o dceru Terezku.

Noid podle svého vyjádření žal rozhodně alkoholem nezapíjí. Pití se už nejméně půl roku nedotkl. Ani nemůže, musí být ve formě. 

Zpěvák chodí ráno do fitka, a pak zkouší. „Buď muzikál Madagaskar nebo Sestru v akci. Pak mám zase fitko a pak odpočívám, protože jsem total,” uvedl Noid, který si ale čas na dcerku najde kdykoli. Tedy, pokud mu ji Gábina Bártová vůbec půjčí.

Tahanice o dceru ho ubíjí. A on dobře ví, že ať se stalo cokoli, dítě by nemělo být tím, které by mělo trpět. „Naše Terezka by si zasloužila oba rodiče, abychom byli v pohodě,” nechal se Noid slyšet.  

A jak se svěřil pro Super.cz, tento víkend svou dcerku po dlouhé době snad konečně uvidí. „Nebyli jsme spolu nikde na prázdninách, to bohužel nevyšlo. Už je to déle, co jsem ji viděl. Ale budu ji mít až do neděle. Strašně se těším, půjdeme spolu do dětského koutku, kde je taková klouzačka, už na ní umí jezdit sama. Pojedeme i za bratranci a za sestřenicí," těšil se Vašek Noid Bárta. 

Ten také přiznal, že hledají formu, jakou se lze dohodnout na střídavé péči. A řeší to i s odborníky.

Žádná nová žena ve Vaškově životě prý zatím není. Nemá na ně čas ani energii. Je pořád v divadle nebo v posilovně. Možná za čas, až se vše uklidní. Rád by prý, aby se svou ženou, s níž se rozvádí, našli společnou řeč právě kvůli dceři. Všechno ostatní je prý vedlejší.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve