Smrt Ivo Pavlíka přišla nečekaně! Ještě před pár týdny si užíval v Chorvatsku

 Celebrity 
14. srpna 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Heidi Janků s Ivošem Pavlíkem ještě strávila letos poslední dovolenou... ShowPix
Sobotní odchod české legendy, skladatele, textaře a hudebníka Iva Pavlíka (†84) je pro všechny šokem. Nejenom pro jeho rodinu - syna Adama Pavlíka a současnou manželku Heidi Janků, ale přátele a fanoušky. Ještě stačil prožít dovolenou a účastnit se poslední společenské akce.

Heidi s Ivošem byli před pár týdny na dovolené v Chorvatsku, kde měli i Johanku, vnučku Ivoše Pavlíka a zesnulé Věry Špinarové. Kdo by čekal, že to budou jejich poslední společně strávené chvíle. Pavlík svou první ženu Věru Špinarovou přežil jen o necelých pět měsíců. 

„Ivoš na tom nebyl od smrti Věrky Špinarové nejlépe. Nedával to na sobě nějak znát, ale hodně ho to zdrtilo. Snažil se ale držet... Nebylo mu nejlépe. Před deseti lety prodělal operaci srdce a zdálo se být vše v pořádku. Až minulý týden přišel infarkt," svěřila se VIPstory.cz rodinná známá. 

Heidi Janků byla s manželem minulý víkend na charitativní akci v Zahrádkách. „Tam byl Ivo sice unavený, ale pořád sršel humorem. Je to šok a Heidi to určitě muselo neskutečně zasáhnout. On jezdil stále s ní a vždy byl úžasným a milým společníkem a bavil celou společnost," dodal rodinný známý Heidi Janků a Ivo Pavlíka.

Ivo Pavlík byl od středy v nemocnici. Postihl ho silný infarkt, který bohužel neměl šanci přežít. Jeho žena, o třicet let mladší Heidi Janků, s ním byla až do poslední chvíle. 

„Zemřel v nemocnici, kde byl dva dny. Dostal infarkt. Bylo to hodně vážné, byl kardiak, měl dost nemocné srdíčko...," dodala plačící zpěvačka.

Právě celá událost znemožnila Heidi Janků účastnit se nedělní unikátní akce v Nemyčevsi u Jičína. Zde měla i s manželem křtít odrůdy mečíků, které měly nést jejich jména. Společně pak ještě měli pokřtít i mečík s jménem Věra Špinarová. 

Organizátoři spolu s dalšími osobnostmi jako úctu a vzpomínku se rozhodli zaimprovizovat. „Proto jsme s dovolením pokřtili dvě květiny - mečíky. Jeden nese jméno Věra Špinarová a druhý Ivo Pavlík, na počest těchto výjimečných lidí, kteří už jsou teď zase kdesi, tam nahoře spolu. Spolu mají i květiny, které budou oficiálně v knize odrůd," uvedl pořadatel akce Josef Kubela.

Jejich i své mečíky tak pokřtili manželé Jan Přeučil a Eva Hrušková, herec Jan Kuželka, stylista Kája Pavlíček a akce se zúčastnil i herec Josef Dvořák s manželkou Jájou.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47