Božský Gott se vrátil na scénu! A rovnou zazpíval oslavenkyni Zagorce!

 Celebrity 
07. září 2016 03:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott se vrátil na pódia. Zazpíval na narozeninovém koncertě Haně Zagorové v Lucerně! Facebook
Karel Gott tak dlouho zvažoval, přemýšlel a plánoval, jak zařídit svůj comeback po vážné nemoci, až se mu to podařilo v legendární pražské Lucerně. Včera večer spolu s oslavenkyní Hankou Zagorovou, která slaví 70., téměř zbourali Lucernu.

"...Mistr Karel Got...", znelo uvítání zpěváka, který se vrátil zpět po nemoci mezi lidi. A obdivuhodné je, že zazpíval milované "Zagorce" dvě písničky a rovnou naživo. Sklidil obrovský potlesk a pro Hanku Zagorovou to byl ten nejkrásnější dárek...

"Ano nevíš, jak ráda Tě vidím...," pronesla v zákulisí oslavenkyně Hana Zagorová, která dokáže kdykoli doslova vyprodat Lucernu. A včera to bylo o to větší, že slavila s publikem.

"Zagorka je naše, ona je božská a Mistr Gott je prostě Bůh! Až toho jednou nebude, končí český šoubyznys, končí kultura. Díky Bože, že tu Karla máme," pronesl jeden z návštěvníků koncertu pan Zdeněk z České Lípy a měl bezesporu pravdu.

Haně Zagorové popřála i Lucie Bílá, která umístila na svůj facebook společné foto s přáním: "Dnes má narozeniny jedna z mých nejmilovanějších bytostí naší hudební planety Hana Zagorová. Vážím si jí a jsem šťastná, že ji máme. To i díky ní se v našem světě necítím sama. Vše nejlepší, Haničko. Tvá Hanička," napsala Slavice, která letos slaví padesátiny a na v listopadu jí čekají dva obří koncerty v O2 aréně.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47