Slavnou českou herečku hledala policie!

 Celebrity 
06. září 2016 04:53 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Gabriela Vránová byla na letišti v USA zoufalá a bezradná!  Profimedia
Herečka Gabriela Vránová (77) by se neměla vydávat dál, než na svou chalupu, maximálně na milovanou Moravu. Ale ne rozhodně do Ameriky. Tam totiž letěla za svou sestrou Miriam. Ovšem nedopadlo to nejlépe - hledala ji dokonce policie!

Na letišti zažila herečka chvíle hrůzy, I když s ní letěl bratr Stáník, ztratila se. Byla zoufalá, ubrečená a už se viděla, že neuvidí ani sestru, ani milovaný domov.

„To bylo strašné! Přistáli jsme na letišti v San Franciscu a já jsem šla na toaletu. Jenže jsem vylezla jinými dveřmi, zamotala jsem se a ztratila se,“ svěřila herečka Blesku.

„Byla jsem unavená, bolela mě záda a chtělo se mi brečet,“ řekla Vránová, jejíž sestra zalarmovala policii, která herečku nakonec za půl hodiny našla.

Její syn, herec a režisér Ondřej Kepka mamince stále volal, chtěl vědět co s ní je. Když se dozvěděl, co se stalo, vyděsil se. Nakonec vše dobře dopadlo. "My Gábi říkali, aby byla doma, na zadku, a ne aby lítala po světě. Na to fakt už nemá věk a ani náturu," říká jeden z jejich kamarádů.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47