Pražský týden módy plný překvapení! Takhle se Krainová líbala se ženou!

 Celebrity 
07. září 2016 00:36 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Krainová políbila svou dvorní návrhářku Kateřinu Geislerovou nejdříve jemně. Facebook
Velkým překvapením na každoročním Mercedes Benz Prauge Fashion Weeku byla vždy konvencemi nespoutaná Simona Krainová ! Kromě toho, že se po mnoha letech postavila na molo vedle náctiletých dívek v dost odvážném modelu, se opět nechala unést emocemi a líbala se se ženou! Tohle prostě musíte vidět!

Ke své dvorní návrhářce Kateřině Geislerové chová Krainová hlubší city. Kromě toho, že právě pro ni svolila k předvádění exkluzivního oblečení, tak se dámy nechaly unést skvělou atmosférou přehlídky a všem předvedly pořádnou líbačku. Pro návrhářku zřejmě novinka, ale pro rebelku Simonu, každoroční veřejná záležitost.

Před rokem totiž splnila sen mnoha mužů, když se vášnivě líbala s Pavlínou Němcovou při příležitosti otevření nového butiku s luxusním oblečením. Tehdy krásky tvrdily, že se ani nikde neposilnily alkoholem, ale prostě měly dobrou náladu a tak si to užívaly. Němcová s Krainovou jsou dlouholeté kamarádky a holt se nechaly krásnými hadříky a botičkami rozpálit natolik, že z přátelského polibku vznikl žhavý francouzák. Simono, doufáme, že tohle se bude dít častěji!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47