Donutil řekl dost! Už nikdy!

 Celebrity 
05. září 2016 04:53 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Miroslav Donutil už prostě nechce pokračovat! Profimedia
Miroslav Donutil řekl prostě už dost! Už nikdy! Jeho rozhodnutí se týká seriálu Doktor Martin, jehož druhá série právě běží každou neděli v České televizi. Přesto, že jsou filmové příběhy úspěšné a mají dobrou sledovanost, herec dál pokračovat nechce!

"Mirek řekl, že dvakrát a dost. Stačí. Už by to nedal. Je to náročné, dlouhé, těžké scénáře. Už se cítí být unavený. Navíc pořád musí být v obleku kvůli licenci původní předlohy. Už tuhle sérii dával jen tak tak," řekl VIPstory.cz zdroj z Donutilova okolí.

Nabídky na roli, za níž si vydělal celkem nejméně 4 miliony korun, si prý velmi váží a je za ni rád. Ale dál už pokračovat nebude.

Ani ČT zatím neuvažuje o pokračování, i když původně myslela na to, že sérií bude několik. Pochopila však, že další řadu dílů točit nebude, protože by nebylo s kým. Donutil svou roli lehce arogantního doktora zvládá skvěle. Jen je problém s tím, že je natáčení náročné časově, fyzicky i psychicky. A také drahé.

"Kdyby to bylo před deseti lety, tak třeba klidně pojedu dál, ale takhle už ne...," říká i Donutil, který se těší na další, jiné, nové výzvy!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47