Gott odhalil, jak se chce vrátit po nemoci na scénu!

 Celebrity 
03. září 2016 04:53 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott vypadá skvěle. A ve Všechnopárty prozradil, jak má vypadat jeho návrat na scénu! ČT
Karel Gott se již brzo vrátí po vážné nemoci na scénu. Odhalil však, jak to bude vypadat. Rozhodně prý nechystá velké arény. Ale menší koncerty. A pokud se vyprodají potom haly, bránit se tomu nebude. Nyní se Mistr cítí skvěle a dokonce už i nahrává písničky s Michalem Davidem nebo Lou Fanánkem!

Karel Gott si prošel téměř ročním peklem. Léčba chemoterapiemi jeho rakovinu mízních uzlin na štěstí zlikvidovala, ač tomu ani on sám možná ani nevěřil. Ale podařilo se! Karel je zpět, říkají jeho přátelé i on. A kdy že cítil, že se začíná blýskat na lepší časy?

"Od doby, kdy jsem byl v nemocnici a začalo mě bolet pokaždé někde jinde, tak jsem věděl, že jsem uzdraven," prozradil ve Všechnopárty u Karla Šípak Slavík Karel Gott.

Na návrat na pódia nepřemýšlí jako na něco monstrózního! "Nechci se vrátit s velkou pompou: A teď přicházím znovu, a teď se všichni…..," podotkl Karel Gott. Chce, aby to vypadalo, jen jako, že měl malou pauzu! "Bez velkého vytrubování. Jako po malé pauze, což zpěváci dělají běžně… zkrátka jsem se odmlčel, a teď se vracím…," podotkl Gott, který si nechává v Doubici u Děčína stavět chalupu, poloroubenku. A jak přiznal, už nyní tam míří davy turistů podívat se, kde že se dům nachází.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum