Jágr chce praštit s kariérou! Víme, kdy!

 Celebrity 
04. září 2016 04:53 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jaromír Jágr se svou Veronikou Kopřivovou, matkou jeho budoucích dětí! Profimedia
Jaromír Jágr dospěl do rozhodnutí, že pověsí svou sportovní kariéru aktivního hokejisty na hřebíček. A bude to tehdy, až se stane otcem! Protože ale Jágr kraluje v NHL, berou to všichni s rezervou. Jenže Jarda to myslel asi vážně.

„Já hraju pětadvacet let a na ledě jsem od osmnácti let. Viděl jsem, kdy mladí hráči měli rodiny a najednou se stalo, že hráč začal zanedbávat rodinu, nebo naopak začal zanedbávat sport a skončil. To je obrovská škoda. Když jsem se díval okolo a sbíral zkušenosti, tak jsem zjistil, že vychovávat dítě je obrovská odpovědnost a nemůže se dělat na padesát procent,” vysvětlil Jaromír Jágr v rozhovoru pro Super.cz, který se konal u příležitosti křtu jeho kalendáře.

O tom, že budoucí matka Jágrových dětí by měla být jeho současná přítelkyně Veronika Kopřivová, není asi pochyb. On to alespoň tak vnímá.

„Ano, našel jsem matku svých dětí,“ nechal se hokejista slyšet. Pokud praští s hokejem, zcela jistě by chtěl žít doma, v Česku, kde má rodinu, kamarády, a kde se opravdu cítí doma. „Je hloupost žít někde v Americe, ale nikdy neříkej nikdy,“ podotkl Jágr.

Spíš bude záležet na tom, kde bude chtít jeho Veronika s dětmi. Kdyby chtěla žít v Kanadě, bude to tam, a kdyby v Rusku, asi by Jágr udělal vše, aby splnil své drahé, co jí na očích vidí. Dočkáme se tedy do roka a do dne veselky i prvního miminka? Kdo ví…?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod