Kráska z Pevnosti Boyard byla znásilněna!

 Celebrity 
04. září 2016 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Kristýna Leichtová má z dětství příšerný zážitek! FTV Prima
Realityshow Pevnost Boyard začala. Tedy její česká verze. A jedna z jejich hvězd má děsivý zážitek! Byla totiž znásilněna. Kristýna Leichtová prožila v minulosti něco, o čem se velmi těžko vzpomíná, natož to říká veřejně.

Bylo jí teprve 12 let a byla znásilněna! Ano, znásilněna! Traumatizující zážitek si nese celý život, i když dnes už se jí daří jej vytěsňovat. Ale přeci jen na odpornou chvíli asi nikdy nedokáže zapomenout!

"Byla jsem dítě, které nemělo ani ponětí, že se takovéhle věci dějí. Dodnes si pamatuji, že když jsme šly od výslechu na policii, tak mi maminka koupila malé Lego…,“ svěřila se se šíleným zážitkem v magazínu Lidových novin Kristýna.

Je to pro ni stále velmi citlivé téma a odmítá se o tom bavit. I když ví, že mluvení je někdy lepší než to v sobě dusit. Policie pachatele dopadla až čtvrt roku po incidentu. Dnes mladá, úspěšná herečka nebyla jediná, koho takto pachatel zneužil, ještě ho identifikovalo dalších pět dívek, proto skončil před soudem.

"Jenže k tomu všemu je strašné to, že ten násilník byl odsouzen jen na směšných dva a půl roku. Přitom nejednomu dítěti málem zničil celý život," říká Leichtová.

Co by se stalo, kdyby dnes Kristýna potkala tohoto pedofila? Sama neví. nicméně svůj vztek si vybíjí právě na adrenalinových disciplínách a nepropadá depresím.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum