Velký průšvih Leonarda DiCapria! Má miliardy z korupce?

 Celebrity 
04. září 2016 03:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
DiCaprio má problém! Peníze, které získal, bude asi muset vrátit, jsou prý z korupčního prostředí! archiv
Tak tady něco smrtí! Slavný oscarový herec Leonardo DiCaprio má mít prý miliardy korun z korupce. Peníze teď bude muset vrátit. Otázkou je, zda věděl o tom, že jsou to černé prachy?

Podle zpráv z Amerického ministerstva spravedlnosti, bylo zahájeno vyšetřování v otázce peněz, které byly pochybnou malajskou společností 1MDB, poskytnuty na vznik filmu Vlk z Wall Street.

„Peníze plynuly z vládního malajského rozvojového fondu 1MDB. Šlo o neuvěřitelných 85 miliard korun,“ tvrdí zdroje z vyšetřování.

Není tedy divu, že Malajsie v této otázce bije na poplach a chce peníze zpět. A podezírá i Leonarda DiCapria, že o tom částečně musel vědět.

Hollywoodský herec je přitom známý svým bojem za životní prostředí. A právě v Malajsii se realizuje v ochraně ohrožených deštných pralesů.

„Jsme velice znepokojeni, že Leonardo DiCaprio a jeho nadace přijali peníze, které pocházejí z korupce v Malajsii. Je to v úplném rozporu s tím, co Nadace Leonarda DiCapria deklaruje jako své cíle,“ uvedl Lukas Straumann, ředitel švýcarského fondu Bruno Manser Funds, která je zaměřená na ochranu malajských deštných pralesů.

Jak celá kauza dopadne, a zda božský Leo peníze vrátí, ukáže čas. Věřme, že jde o velké nedorozumění a herec, který již několik let bojuje za lepší životní prostředí, se k celé kauze obrátí čelem a vyřeší jí jako muž.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve