Krásná Eva Perkausová zářila na Fashion weeku. V černých šatech nechala vyniknout všechny své přednosti.

 Celebrity 
06. září 2016 09:05 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Eva Perkausová a její božský úsměv. Facebook
Ve středu proběhlo zahájení už tradiční módní akce Mercedes Benz Prague Fashion Week. Samozřejmě se tam sešlo mnoho tváří českého modelingu a šoubyznysu. Na přehlídkovém mole sice zářila Simona Krainová, ale úchvatně vypadala také Eva Perkausová. Moderátorka TOP Star magazínu je mladá, krásná, neskutečně sexy a vyzařuje z ní stále pozitivní energie.

Eva zvolila černou barvu šatů a nechala vyniknout své dokonalé nožky a celkově všechny své přednosti. Nádherná blondýnka má perfektní tělo, kočičí oči a krásný úsměv. Není divu, že hosté Prague Fashion Weeku na ni mohli oči nechat.

"Byla to má první účast na Fashion weeku, tak jsem koukala, jak vše probíhá. Bylo zajímavé, jak se účastníci nebáli projevit svou povahu skrze oblečení. Nekdy byly outfity až zarážející. Ale celkový dojem byl super," prozradila nám krásná moderátorka.

A co čeká Evu v nejbližších dnech? "Tak samozřejmě natáčení TOP star magazínu a velkou novinkou je, že jsem se stala patronkou charity M.E.G., jejímž cílem je pomoc pacientům v nemocnicích, což mě velice těší," dodala s úsměvem Eva, která je hodně pracovně vytížená a díky sexy postavě, roztomilé tváři a schopnostem, dostává řadu lukrativních pracovních nabídek na moderování akcí a večírků.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47