Už brzo začne Policie Modrava 2! Odhalili jsme tajemství megaúspěchu seriálu!

 Celebrity 
08. srpna 2017 04:51 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Už za pár týdnů začne na Nově seriál Policie Modrava 2 Archiv Nova
Už za necelé tři týdny začne na Nově druhá série seriálu Policie Modrava. Hlavní hrdinové ze Šumavy se vrátí na televizní obrazovky. Nouze nebude o nové příběhy, známé i nové tváře. Odhalili jsme ale tajemství úspěchu seriálu, který byl v první sérii asi nejsledovanějším a nejúspěšnějším za posledních deset let!

Mnozí se ptají na to, co stojí za úspěchem Policie Modrava 1. Vysvětlení je relativně jednoduché. 

„Skvěle napsané příběhy, nádherná šumavská příroda, ale hlavně to, že si pan režisér Jaroslav Soukup nenechal do toho nikým kecat. Ani televizí ne!," řekl VIPstory.cz zdroj blízký štábu seriálu.

„Jarda Soukup naprosto zařízl v začátcích žádosti kamarádů, přátel a kolegů a kamarádů jiných kamarádů, aby je obsadil do hlavních nebo vedlejších rolí. A tohle byla i jeho podmínka při spolupráci. A pak - na každou i sebemenší roli se dělaly castingy nebo alespoň kamerové zkoušky," prozradil zdroj z natáčení.

A Soukupovi, který má za sebou desítky filmů i seriálů, včetně série Byl jednou jeden polda nebo Jak ukrást Dagmaru, se toto vyplatilo. „Je hrozně znát na jakémkoli filmu, když se režisér nechá kýmkoli, i producenty ovlivnit. Podívejte se na poslední věci Zdeňka Trošky nebo i dalších režisérů, kteří nejsou tak svobodní a musejí poslouchat producenty. Ale Soukup to vzal prostě po svém a je to geniální," dodal zdroj z Modravy. 

Nových osm dílů Policie Modrava 2 se Soňou Norisovou, Filipem Tomsou, Michalem Holánem, Jaroslavem Satoranským, Janou Bouškovou, Táňou Medveckou a dalšími herci, začne Nova vysílat od 27. srpna. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve