I tyhle české celebrity soutěží v Pevnosti Boyard! To je ale kombinace!

 Celebrity 
19. července 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
I tyhle české celebrity dostaly šanci soutěžit v Pevnosti Boyard! Facebook
Televize Prima vsadí na podzim na reality show Pevnost Boyard. Slavného otce Furase si zahraje Jan Rosák. Jinak se na západ Francie vydává na 50 českých celebrit. Ale ta skladba lidí vás rozseká!

Prachař, Dolanský, Pizingerová, Hanychová, Kynychová, Leichtová, Noid Bárta, ale taky tapnokouzelník Richard Nedvěd, bývalá olympionička Kateřina Neumannová, zpěvačka Leona Machálková, herec Martin Písařík nebo herec Daniel Bambas.

Ti všichni a desítky dalších se zúčastní slavné reality show, kde se soutěží k hlavní cenu. Musíte přelstít "Paklíče" strážce pevnosti i otce Furase.

"Je to náročné, točí se každý díl den, vlastně dva dny jste na místě. Ale jinak je to super zážitek," prozradil jeden ze soutěžících s tím, že on oficiálně nesmí o účasti v show mluvit.

Tento týden Prima představí podzimní schéma vysílání, do kterého paří právě Pevnost Boyard. Kromě výše jmenovaných se mají zúčastnit Ondřej a Táňa Gregrovi a další. Bude to opravdu taková pecka, jakou si od toho producenti slibují? Uvidíme...
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47