Hrzánová má zlaté srdce, Bittnerová utahaná jako kotě a Kříž žije svůj sen!

 Celebrity 
08. září 2016 03:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Miluška Bittnerová a její psí fešanda!  psiden.cz
V Centrálním parku Lužiny se uskutečnila akce Psí den s Prahou 13, na kterou se dostavilo na 2000 lidí i několik celebrit se svými psy. Běžel se dokonce psí dostih, vytvořil se český rekord ve skoku do výšky-Bobešův skok, soutěžily originální dvojice, pes tahal auto, čipovali se zdarma psi,

Útulky své pejsky k adopci představovali na pódiu, aby měl každý z účastníků možnost si je prohlédnout a dozvědět se o nich více informací. Asistovala při tom Bára Hrzánová, která všem přítomným útulkům věnovala několik tisíc korun. „Útulky jsou pro nás dobrou příležitostí otevřít své peněženky a pomoci tam, kde je to potřeba.“ řekla nám Bára, která má dobré srdce a na Psí den si oběhla z natáčení a přišla se synem a s tříměsíční fenečkou Pepinou.

Obrovský zájem zaznamenala originální přehlídka známých osobností se svými pejsky. Martina Gavriely, Miluška Bittnerová, Patrície Solaříková, Míša Tomešová Doubravová, Roman Tomeš, Tereza Mátlová, kteří se promenádovali ve slušivých a komických oblečcích. Přehlídce přihlížel Petr Fejk se svým pejskem Hardym a Marcus Tran.

Miluše Bittnerová, kerá je utahaná jako kotě z mnohahodinových tréninků na StarDance, pak například vyzvala svého tanečního partnera Michala Necpála, s nímž tančí ve StarDance a s pejsky v náručí překvapivě ladně zatančili úryvek připravený do soutěže. „Takhle by nám to asi neprošlo. Porota je přísná a neúprosná,“ řekla s nadsázkou Miluše

Naopak dvojice z muzikálu Mefisto Jan Kříž a Karolina Gudasová přišli bez čtyřnohých parťáků. „Měli jsme tu s Karolinou premiéru milostné písně z Muzikálu Mefisto „Žít svůj sen“ od Daniela Bartáka a proto jsem nevzal svoji japonskou dogu Sayu. Je to škoda, moc by se jí tady určitě líbilo,“ smutně konstatoval Jan Kříž. A Karolina sice vlastního pejska nemá, ale za to přišla v doprovodu svého přítele Michala Neuvirtha.

„Mám radost, že se nám první ročník takhle povedl. Všichni vypadali spokojeně a měli jsme tu čest být u prvního zápisu do České knihy rekordů ve skoku do výšky. Odměnou pro nás bylo vidět, jak lidi fandí závodníkům a skvěle baví. Jsem opravdu z průběhu dne nadšená a na příští rok máme spoustu dalších nápadů“, vypověděla ihned po skončení organizátorka akce Psí den s Prahou 13, Karolína Hájková.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve