Syn Douglase a Zety-Jones absolvoval univerzitu. Rodiče mají radost a nechtějí, aby se stal hercem

 Celebrity 
02. června 2022 08:07 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Slavní rodiče nechtějí mít slavné děti Depositphotos
Prominentní herecký pár Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones se na sociálních sítích pochlubili absolventskými fotkami syna Dylana. Ten v jedenadvaceti absolvoval Brown University.

Oba slavní rodiče na svých instagramových účtech svému synovi gratulovali a chlubili se společnými fotkami. "Gratuluji k promoci mému chlapci, mé hrdosti, mé radosti, Dylanovi," napsala Zeta-Jones na svůj instagramový účet. "Jsem na tebe neskutečně hrdá a miluji tě."

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

A podobně se na svém instagramovém účtu vyjadřoval i sedmasedmdesátiletý Michael Douglas.

On a Catherine Zeta-Jones společně vychovávají ještě devatenáctiletou dceru Carys, která pro změnu v loňském roce úspěšně absolvovala střední školu. A oba slavní rodiče jsou na své potomky hrdí.

Zajímavé ovšem je, že jak Douglas, tak Zeta-Jones lpí na vzdělání svých dětí. Nechtějí totiž, aby se po jejich vzoru stali herci, i když oba patří mezi světovou hereckou extra třídu. "Pokud jste úspěšní, není to pro vaše děti nic jednoduchého. Ve skutečnosti si člověk musí více dokazovat,“ řekla před časem Zeta-Jones. "I s touto odstrašující skutečností moje děti tvrdí, že herectví chtějí dělat."

Především Michael Douglas má z herecké kariéry svých dětí velký strach. Ze svého prvního manželství má třiačtyřicetiletého syna Camerona, který rozhodně roli dítěte slavného rodiče nezvádl. Ten se o hereckou kariéru pokoušel už od devadesátých let a navzdory svému slavnému jménu se mu nijak zvlášť nevedlo. I to vedlo nakonec k jeho drogové závislosti. Nakonec byl v roce 2010 za držení a distribuci drog odsouzen k pěti letům vězení.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

O to větší radost ze svého syna Dylana samotný Michael Douglas má. I když ke svému staršímu synovi Cameronovi se nikdy neobrátil zády. Tehdy dokonce tvrdil, že vězení je pro Camerona záchranou, protože jinak by nejspíš skončil mrtvý nebo zavražděný.

Cameron Douglas se nakonec z vězení díky dalším trestům dostal až v roce 2016. Z čeho žije nyní, není úplně jasné, každopádně je už dvojnásobným otcem a na veřejnosti není prakticky k vidění.

Autorský článek, další zdroj: Instagram, New York Post - Page Six

 

 

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod