Svatba se nekoná, Gregorová se zbláznila?

 Celebrity 
07. září 2016 04:53 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Že se vemete, že se nevemete, že se vemete..... jako by Gregorová s Koptíkem kopírovali repliku z Troškových Sluncí, sen... Profimedia
Velká, trapná komedie jménem zásnuby a chystaná veselka Hany Gregorové a Ondřeje Koptíka, pokračuje. Bohužel to ale vypadá, že se "bábuška" zbláznila! Nejprve sehrála pro jeden nejmenovaný deník trapnou komedii se zásnubami v Rakousku, nyní tvrdí, že svatba nebude a zásnuby neplatí!

"Gregorová byla vždycky komediantka. Vždy i herecky měla dvě polohy - buď za rozkřičenou semetriku, nebo za rádoby něžnou ženštinu, což jí nikdo nevěří. A taková ona bohužel je i v životě," míní jedna z hereckých kolegyň jejího bývalého manžela Radoslava Brzobohatého, který se podle mnohých musí v hrobě obracet.

Že by Gregorová nevěděla, co dělá, nebo chtěla jen vyprovokovat publikum a její kritiky? Nebo úplně zešílela....?

Žádné zásnuby nebyly. Berte to tak, že žádné zásnuby nebyly,“ obrátila nečekaně vdova po slavném herci Radoslavu Brzobohatém (†79). Přestože s Ondřejem Koptíkem žije v bytě v Praze, vyvrátila spekulace o prodeji domu v Říčanech.

„Každý, kdo mě zná, ví, že si nepotřebuju nikoho udržovat a už vůbec ne penězi,“ dodala Gregorová pro server pluska.sk.

Jenomže ona sama před časem přiznala, že za jejím seznámením s o 32 let mladším kolouškem byl nezávazný sex, a pak přeskočila jiskra. Tak kde je vlastně pravda? To možná neví už ani Gregorová, která se do toho zamotává čím dál tím víc a podle některých spekulací rozeštvala Koptíkem svou celou, kdysi po hromadě držící rodinu!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47