Smutná zpráva: Schumachera už nikdy neuvidíme!

 Celebrity 
07. září 2016 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Michael Schumacher dnes vypadá jinak a veřejnost ho už asi nikdy neuvidí! Profimedia
Naděje sice umírá poslední, ale tady zřejmě už opravdu umřela. Závodníka F1 Michaela Schumachera už asi opravdu nikdy neuvidíme. Šance na jeho uzdravení, nebo alespoň zásadní zlepšení po pádu na lyžích jsou téměř nemožné. Přiznává to rodinný přítel.

"V tomto případě se prostě zázraky nedějí...," konstatoval zdroj z okolí rodiny, který nechápe, proč Schumecherova žena Coina tahá fanoušky za nos a raději neřekne pravdu.

"Michael se už na veřejnosti neobjeví, lidé ho už nikdy neuvidí," potvrdil i bývalý šéf marketingu Mercedesu Gerd Krämer, který se v okolí německé legendy pohybuje.

"Stav Michaela Schumachera je velmi zlý, dopad to však má i na jeho rodinu, které se po jeho nehodě zcela změnil život. Jeho žena a děti stále bojují o naději a víru, i na nich je však znát, jak je celá věc ničí," zní ze Schumacherova okolí.

"Michael sice vnímá, ale není schopen chodit, reagovat, komunikovat. Stravu přijímá sondou...," tvrdí zdroj z okolí závodníka, jehož "léčba" stojí desítky milionů.

Schumacher prý taky zásadně zhubl. Má podle všeho asi okolo 45 kilogramů. Je z něj ležák, který jen dýchá a vnímá. Otázkou je, jak moc a zda vůbec ví, co se kolem něj děje... "Michael pomalu odchází. Musíme se s tím smířit," říkají další závodníkovi známí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47