Na čem je závislá Simona Krainová? Víme, kde a jak se připravovala na akci roku

 Celebrity 
28. září 2019 18:49 / Ema Maxová
  1
Loading...
📷
4 fotografie v galerii
Simona Krainová jednoduše nestárne Instagram
Úžasná modelka Simona Krainová dostala od přírody do vínku krásy na rozdávání. Přesto jako zaměstnaná maminka dvou dětí ráda využije možnost, kdy si během jednoho odpoledne odpočine během zkrášlovacích procedur. Zvlášť, když ji čekal veledůležitý večer.

„Na dlouho plánovaný křest mého kalendáře jsem chtěla vypadat perfektně. Chodím sem velmi často na tři procedury," prozradila nám Simona na Klinice YES VISAGE, co je jejím tajným potěšením a receptem na bezchybný vzhled. „První je YES Care, taková hi-tech kosmetika, kdy vás zbaví vrásek a vyhladí pleť, bez jakéhokoliv invazivního zásahu. Žádný skalpel, jehly, nic takového vás nečeká." Z opakované zkušenosti Krainová ví, že po finální hydrogelové masce je pleť hladká a líčení na ní vypadá dokonale, takže toto nadstandardní ošetření doporučuje všem, které čeká významná akce či večírek.

Co je pro ni opravdovou závislostí, jsou prodloužené a zahuštěné řasy, díky kterým je upravená 24 hodin denně. „Já často sportuji a chodím s dětmi plavat, takže každodenní nanášení řasenky je pro mě nemyslitelné." A coby nadšená a pravidelná sportovkyně uvítala i lymfatickou masáž, ošetření, které uleví unaveným a překrveným nohám: „Dají vám tady takové komické kalhoty, ale je to skvělá metoda, u které můžete odpočívat nebo si přečíst nějaký časopis a je to, jako by vás masírovaly dvě masérky najednou," uzavírá s úsměvem žena, které by nikdo nehádal víc než pětatřicet.

Simona Krainová na svém večírku opět zazářila! Díky tomu, že si udělala čas pro sebe a na užitečné procedury vypadala naprosto bezchybně!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve