Simona Krainová: Jedna návštěva lékaře vám může zachránit život

 Celebrity 
12. dubna 2019 16:22 / Ema Maxová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Simona Krainová dbá nejen o svůj zevnějšek Klinika Yes Visage
Simona Krainová, Lucie Bílá, Alice Bendová i další známé osobnosti dobře vědí, že Yes Visage je nejlepší klinika pro modelaci a omlazení těla. Ale nejen to! Prestižní klinika se i letos zapojí do boje proti rakovině kůže a nabídne zájemcům vyšetření znamének zdarma.

V rámci akce Evropský den melanomu, který se uskuteční 13. 5. 2019, se můžete nechat vyšetřit i vy. Poprvé v tento den nabídne vyšetření zdarma na všech svých pobočka v ČR i SR! Klinika Yes Visage se i letos zapojí do Evropského dne melanomu a tentokrát se kromě pražské pobočky zapojí do akce i pobočky v Brně, Ostravě a Bratislavě.

Připravte se na letní sezonu a kromě kvalitních opalovacích přípravků si zajděte k dermatologovi, který důkladně prohlédne mateřská znaménka. Jen zdravá pokožka dokáže bez úhony odolávat slunečním paprskům!

Preventivní kontrolu znamének podporuje i krásná topmodelka Simona Krainová: „Minulý rok jsem si zašla na Kliniku Yes Visage na kontrolu znamének a jedno mi museli odstranit. Naštěstí jsem přišla na prevenci včas a každému to vřele doporučuji, protože jedna návštěva lékaře vám může zachránit život.“ Je známo, že krásná topmodelka a hlavně maminka dbá nejen o svůj zevnějšek, ale i o své zdraví. A samozřejmě také o zdraví celé své rodiny.

Nezapomínejte na prevenci ani vy a nechte si odborně vyšetřit znaménka dermatologem v příjemném prostředí soukromé kliniky. Dermatolog za pomoci dermatoskopu důkladně zkontroluje znaménka, zda jsou v pořádku či je lepší je odstranit a případně poslat na histologii.

Přijďte 13. 5. na Kliniku Yes Visage

  • Mánesova 28/Praha 2,
  • Náměstí Svobody 15/Brno
  • Smetanovo náměstí 7/Ostrava 1
  • Michalská 9/Bratislava
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47