Žije ještě vůbec Michael Schumacher? Proč o něm mluví v minulém čase?

 Celebrity 
13. července 2017 04:50 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Takto vypadal Michael Schumacher na ARO těsně po děsivém úrazu na lyžích! archiv
Z toho až mrazí! Proč o někom, kdo sice spíš přežívá, než žije, ale stále žije, mluví někdo v minulém čase? Tedy jako by byl už mrtev? Legendární pilot formule 1 Michael Schumacher (48) byl uveden do Síně slávy německého sportu. Jenže proslov o něm se moc nepovedl!

Měla to být oslava, ale výroky, které zazněly, byly hodně divné, až trapné. O sedminásobném mistrovi světa dojemně promluvil bývalý šéf sekce motosportu automobilky Mercedes Norbert Haug. A jeho řeč vypadala, jako kdyby právě dostal zprávu, že závodník už není mezi živými!

„Michael byl posel motosportu a ikonou pro všechny řidiče na celém světě. Škoda, že tu nemůže být dnes s námi,“ řekl Haug.

Místo slavného pilota na akci přišla jeho manažerka Sabine Kehmová, která neustále úzkostlivě tají, jak je na tom Schumacher po zdravotní stránce. Sám závodník by rozhodně přijít nemohl. Podle důvěryhodného zdroje váží sotva 45 kilogramů, je upoután na lůžko a má být ve stavu - takzvaného bdělého komatu. Tedy kouká, zřejmě i slyší a vnímá, co se kolem něj děje, ale nereaguje. Nebo jen minimálně.

„Až jsme se po proslovu lekli a řekli jsme si, zda Michael ještě žije. Zda nám někdo něco netají...," divili se Schumacherovi přátelé a bývalí kolegové. 

Schumacher utrpěl na lyžích vážný úraz hlavy, po němž upadl do komatu. Následky jsou bohužel neměnné a nejspíš trvalé. Někteří dokonce hovoří o tom, že jeho současný stav se nikdy nemůže zlepšit a spíš je nutné se připravovat na to, že závodník pomalu, ale jistě odchází... 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum