Herec Petr Batěk si na sebe uvázal bič: Buď se dostane do formy, nebo zaplatí ze svého dost peněz

 Celebrity 
06. července 2022 08:59 / René Černý
  0
📷
9 fotografií v galerii
Herec Petr Batěk se rozhodl jít do sebe a ve fitku doslova dře z s pomocí kolegyně herečky Lucie Vojtové Se svolením Jaroslava Hauera
Herec Petr Batěk oslavil nedávno kulaté 50. narozeniny. Přestože netrpí nadváhou a jako muž má dobrou postavu, zná prý své rezervy. Večírky, akce, párty, různé oslavičky, ale i láska k vínu. To všechno má za sebou. Jenomže úderem kulatin si řekl dost. Uvázal si ale na sebe bič. Přijal v podstatě výzvu, kterou buď dá, nebo zaplatí ze svého dost peněz.

Herec, muzikant, básník, ale taky otec dvou dětí si řekl, že padesátka je zlomový rok a je třeba něco se sebou udělat.

"Proto jsem s kamarádkou a kolegyní herečkou Luckou Vojtovou šel do výzvy s názvem Forma do filmu. A ve fitku v Dolních Břežanech, kam už nějaký ten pátek chodím, dřu a dřu a dřu," svěřil se inStory.cz Batěk s tím, že celý projekt má ale i charitativní rozměr. 

"Když zvládnu něco zhubnout a zpevnit postavu, tak společnost, která fitko provozuje, věnuje nadaci Hvězdy dětem, které pomáhají děckám z dětských domovů a sociálně znevýhodněným, částku 20 tisíc korun. Pokud to do konce roku nedám a nic se u mě nezmění, zaplatím to ze svého," prozradil herec.

Batěk, který kromě toho, že se nedávno i s bratrem Pavlem Baťkem objevoval i v primáckém seriálu Duch, kde hráli kriminalisty, je jednou z hlavních hvězd nového velkofilmu Cirkus Maximum, který půjde v říjnu do kin. A právě někteří kolegové přišli Petra ke startu jeho odhodlání podpořit.

"Petra mám moc ráda, je to pracant a dříč, jen tedy nechápu, co chce vylepšovat a zpevňovat. Já být o nějaký ten rok mladší, klidně bych do tebe šla...," řekla s huronským smíchem herečka a bývalá divadelní principálka Hana Gregorová, od níž dostal Petr Batěk krásnou šálu jako dárek k nedávným padesátinám. "Jo, a když to tedy nedám, tak pak se na ní můžu klidně uškrtit," podotkl s černým humorem herec, který poté prozradil, proč se výzva jmenuje Forma do filmu.

"Protože zatímco film, který je mimochodem prvním od seriálu Cirkus Humberto a od komedie Šest medvědů s Cibulkou, už je hotový, čeká mě další. A tam musím být v lepší formě."

Jeho slova potvrdil další host, režisér a producent Artur Kaiser, který právě stojí za Cirkusem Maximum. "Natáčení s Hankou Gregorovou, Petrem, ale i Radimem Fialou, Oldou Kaiserem i dalšími bylo jako sen. Skvělé, pohodové, plné humoru, ale i profesionality. Proto jsem se rozhodl, že je zase obsadím do našeho dalšího filmu, komedie Režisérka, který bychom měli začít točit v lednu," prozradil režisér.

Jak do cirkusového snímku, tak i do nově chystaného obsadí také dětskou hereckou hvězdu Pavla Manga, kterého si diváci, ale hlavně divačky zamilovaly coby malého Vaška, z Cirkusu Humberto. Dnes 44letý podnikatel, ale také starosta Trubína u Berouna, se tak vrátí, byť v malé, ale výrazné roli, před filmovou kameru.

"Hraju tam jednoho z policistů a můžu prozradit, že bude hodně veselo. Když mi Artur Kaiser řekl, že se mnou počítá i do dalšího filmu, byl jsem rád. No a Petra Baťka obdivuju, že se pustil do cvičení a životosprávy, protože to je přesně to, co bych já taky potřeboval, jen nemám tu disciplínu," dodal Mang.

"Já věřím, že to dám, protože když se pro něco rozhodnu, jdu za tím. Mám motivaci jak tu finanční, tak i tu osobní. Chci i po padesátce vypadat k světu a mít energii," dodal Petr Batěk, který je kromě jiného i vinař a provozovatel penzionu v Mikulově, kde stráví větší část letošního léta. 

Autorský článek.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47