Celeste Buckingham zkolabovala během natáčení! Nedostatek spánku a její mladý organismus nezvládají X Factor.

 Celebrity 
17. března 2014 05:16 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Role porotce je pro ni náročnější než předpokládala Foto: Archiv TV Joj
Teprve osmnáctiletá zpěvačka Celeste Buckingham už dokázala mnohé. Zdá se ovšem, že i přesto je natáčení talentové soutěže X Factor pro mladou dívenku přes čáru. Ještě v prvním díle se hádala s Ondřejem Brzobohatým, aby pustil dál teprve čtrnáctiletou slečnu a sama sebou oponovala jako zářný příklad: „Podívej, kde jsem teď já v mém věku!”

Jenže první chybička se vloudila. Během natáčení castingových kol museli na čas stopnout celou show, protože Celeste přecenila svoje síly a vyčerpáním téměř zkolabovala. Zpěvačce se udělalo nevolno a štáb zastavil výrobu. Dostala tak velkou migrénu, že volali záchranku. Mladá porotkyně je však velká profesionálka a pokračovala v práci jak jen to bylo možné, ale strach ostatních přetrvával po celý zbytek dne.

Soutěž je bohužel časově velmi náročná. Natáčení často probíhá v kuse od rána do pozdních hodin, sedm dní za sebou a Buckingham je ještě do toho v přípravách na svůj koncert. Neměla by však zapomínat, že její organismus je stále ve vývinu a odpočinek je více než důležitý.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod