Třikrát hurá, to chce fanfáry! Jan Saudek se žene do chomoutu. Tomu se ani nechce věřit.

 Celebrity 
16. března 2014 07:02 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Vyvěste prapory a spusťte ohňostroj! Foto: Facebook J. Saudka
Světe div se, zázraky se přeji jenom dějí. Nenapravitelný bohém Jan Saudek do toho konečně se svou partnerkou Pavlínou Hodkovou praští. Partneři spolu žijí už nějakých devět let, mají dvě děti, ale svatba na programu rozhodně nebyla. Kdyby si měl totiž známý umělec vzít každou matku všech svých dětí, musel by si pořídit harém.

Však si tu společnou budoucnost Hodková nijak nemalovala. S černým humorem na jazyku říkala, že Jan si ji vezme až na smrtelné posteli. Pak asi před rokem začal temná mračna rozhánět vítr a Saudek tvrdil, že o sňatku opravdu začíná uvažovat. Ovšem ani to se nedalo brát vážně. Teď však oznámili, že spolu hodlají v blízké době vstoupit do manželství a dojde k tomu prý určitě někde v zahraničí (jako by kolem slavného páru bylo doposud exotiky málo).

Budoucí paní Saudková fotografa poznala při práci, když s ním dělala rozhovor. V té době jí bylo čtyřiadvacet a pověstného proutníka nenechala chladným. Jako spousta jiných. Pavlína si ani po letech stoprocentně nezvykla na řady obdivovatelek, které se točí kolem jejího partnera a trochu žárlí. Na rozdíl od tolerantní novinářky, Saudek je údajně tak veliký egoista, že by nevěru své partnerky netrpěl.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve