Prokleté Jevany! Celebrity se sem hrnou o sto šest a stejnou rychlostí se odtud snaží zmizet.

 Celebrity 
16. března 2014 09:56 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Rodinná vila Gottových, ze které Moťovský udělal muzeum Foto: Česká televize
Malebná vesnička kousek za Prahou. Jeden by řekl, že musí být krása tady bydlet. Již za první republiky byly Jevany považovány za luxusní adresu a každý správný pracháč zde chtěl vlastnit dům. Ale ouha. Obec má pouhých 449 obyvatel a koncentrace neštěstí a smůly je tu na jednoho obyvatele poměrně dost vysoká. Proč tomu tak je, se asi nikdy nedopátráme.

Pravda ale je, že v blízkosti Jevan vyhasl život geniálního textaře Jiřího Štaidla, který se zabil v autě. Ani život jeho bratra Ladislava nepatří k právě ukázkovým a s Ivetou Bartošovou si zde prožil své. Štěstí v Jevanech nenašla ani Lucie Bílá, která zde bydlela pouze krátce, neboť ji záhy po boku Petra Kratochvíla v jevanské ložnici vystřídala Miss Pavlína Babůrková.

Vilu tady vlastnil Karel Gott, který ji však po smrti rodičů prodal podnikateli Janu Moťovskému. Ten dům přestavěl na muzeum a poté záhadně zmizel ve Francii. Jeho tělo se nikdy nenašlo. Nedaleko Jevan žije i Petr Janda, kterému zde zemřela jeho žena i syn, který navíc deset let bojoval se zákeřnou chorobou. Opravdové peklo tady prožil Karel Svoboda. Po smrti jeho ženy, přezdívané Šišky, zemřela záhy i jeho matka a tchýně a poté i malá dcera Klárka, kterou měl se svojí mladou ženou Vendulou.

Tak už to tak vypadá, že se nad malou vískou na východě Prahy vznáší zvláštní negativní energie, která se přenáší i na její obyvatele.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod