Devět z deseti lékařů varuje: Koncerty této hvězdy ve vás probudí úchyla. Spolehlivě.

 Celebrity 
16. března 2014 15:09 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Její rozkrok už jste určitě všichni viděli, ale my vám ho stejně ukážeme znovu. Zvykejte si, jen tak to neskončí. Foto: Twitter
Turné kontroverzní zpěvačky Miley Cyrus je v plném proudu. Její sexuální excesy jsou stále tvrdší, erotické narážky stupidnější a chování čím dál víc provokativní. Když si na koncertu bere do pusy cizí kalhotky, není to už show, ale fakt divnej úlet. Kdo to na ty koncerty, proboha, pořád chodí?

Jednomu z jejích fanoušků se během vystoupení podařilo proniknout do zákulisí. Dlouho tam nevydržel, protože co nevidět ho ochranka zahlédla na bezpečnostních kamerách a osmnáctiletý Tuck Salvesen byl na místě zatčen. Přesto se mu v rychlosti podařilo nechat pro sprosťačku Cyrus vzkaz: „Musel jsem se s vámi setkat. Vplížil jsem se dovnitř. Vaše hudba mi tolik pomohla a dala mi odpovědi na všechny otázky, které jsem hledal, ve chvíli, kdy mé srdce bylo na dně. Miley, já tě miluju! Prosím, dovol mi, abych tě poznal.”

Fanoušek chudák asi špatně vidí. Léčit si srdíčko na hudbě Miley Cyrus je totiž holý nesmysl. Věřili bychom spíše tomu, že časté užívání bývalé Hanny Montany u člověka vypěstuje maximálně tak sexuální úchylku.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?