Nový hit Mišíka a jeho syna Adama totálně strhali! Je tohle vážně tak strašné?

 Celebrity 
03. srpna 2017 04:51 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Adam Mišík s tátou Vladimírem oprášili Variaci na renesanční téma! Youtube
Vladimír Mišík udělal po létech předělávku svého slavného hitu Variace na renesanční téma. Ovšem ke spolupráci si nepřizval nikoho jiného, než svého syna, stále populárnějšího Adama Mišíka. Zatímo většině diváků a posluchačů se písnička i klip líbí, jsou i tací, kteří to označili za katastrofu!

Upravená píseň vznikla jako ústřední melodie k novému filmu Bajkeři režiséra Martina Koppa. A tak si oba Mišíkové měli šanci zazpívat si spolu. 

Adam Mišík nejprve nad spoluprací s tátou váhal. „Upřímně řečeno, na začátku se mi do toho moc nechtělo, ale nakonec jsem se nechal přesvědčit, a vyšlo to moc hezky a jsem za to rád," přiznal Adam.

„Já se takových věcí docela bojím, a navíc jsme s tátou nikdy nic společně nenahrávali a ani příliš společně nevystupovali, ale nakonec jsme si řekli: proč ne. Byl to moc hezkej moment, být s tátou ve studiu," dodal mladý zpěvák .

Ve filmu si zahraje jak sám Adam, tak v hlavních rolích uvidíme Hanu Vagnerovou, Jana Komínka, Vojtu Machutu, Celeste Buckingham, Pavla Nečase, Tomáše Matonohu či Vandu Hybnerovou. Premiéra je plánována na 19. října.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?