Vnadná Bittnerová to rozbalila s Necpálem, a Celest Buckingham udělala něco neuvěřitelného!

 Celebrity 
22. listopadu 2016 03:52 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Miluše Bittnerová a Marek Dědík tančili spolu! VIPstory.cz
Tak tohle pražský klub Futuru už dlouho nezažil. V pondělí se tu konalo celodenní mega finále 10. ročníku charitativní akce Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou. Ovšem, co tam předvedla herečka a moderátorka Miluše Bittnerová, nebo Celeste Buckingham?

Miluška Bittnerová na začátku druhé půlky, kterou moderovala, způsobila mnohým - zástupcům dětských domovů, dětem i porotcům a dalším osobostem, šok! Vydala se do víru tance s předtím tanečníkem Michalem Necpálem.

"Tak pojď, brouku. Pořádně to rozbalíme...," smála se na celé kolo Bittnerová, která to na parketu skutečně s Necpálem tak rozparádila, až tomu mnézí nemohli uvěřit. Ke všemu to Bittnerové s Necpálem velmi slušelo...

Do víru tance dostala svými písněmi i Ilona Csáková, která si na pódiu zazpívala, ale i se tam tančilo. "Úžasné to bylo, úžasné...," pochvalovali si tanečníci z řad porotců charitativní akce pro dětské domovy.

Nebyla by to Heidi Janků, která by nedala svůj slavný, nadčasový a oblíbený song "Když se načancám". A zpíval celý klub, včetně asi 250 dětí. "Já se prostě načančám. Jsem ráda načančaná... a jsem blondýna," smála se moderátorka akce Miluše Bittnerová.

Kdo ale všechny mile překvapil, dokonce až šokoval, byla Celeste Buckingham. Přijela ze Slovenska snad jen kvůli této akci. Její písnička způsobila neskutečnou atmosféru a diváci byli tak nadšení, že chtěli přídavek, který se také konal. "Jsem moc ráda, že jsem tu dneska s vámi, jste úžasní. Díky, že podporujete tuto akci," řekla Celeste po vystoupení!

Kromě toho ve Futuru vystoupili zpěváci, herci, moderátoři. I když jse si chtěla na rok od Hejbejte se a zpívejte odpočinout. Ale došlo mi, že jdeme do druhé dvacítky," dodala cvičitelka Hanka Kynychová! Takže se na příští podzim chystá už 11. ročník!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47