Aneta Vignerová se pro večeři se sportovcem málem zabila. Tak snad to klapne!

 Celebrity 
16. března 2014 06:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Když to nevyšlo s fotbalistou, dala se na hokejisty Foto: Stanice Sport1 a Sport2 HD
Česká modelka a Miss 2009 Aneta Vignerová to dva roky táhla s fotbalistou Tomášem Ujfalušim. Nebylo by tedy divu, že si po jejich loňském rozchodu dává od fotbalu trochu oraz. Místo toho zcela propadla Kontinentální hokejové lize a hlavně klubu Lev Praha. Svou příslušnost neváhá hlásat kdekoli se objeví.

Takže se bez přemýšlení přihlásila do právě spuštěné soutěže, kdy se hledá Miss fanoušků - ta nejoddanější a nejsympatičtější příznivkyně Lva Praha. Podmínkou účasti je vytvořit co nejzajímavější fotku, jak dotyčná slečna fandí. Aneta nechce nechat nic náhodě. Výhra v podobě večeře s hráčem ji zřejmě láká natolik, že v klubových barvách neváhala skočit i mezi auta.

„Chtěla jsem být originální a kluci si zvlášť teď v play off zaslouží, aby moje fandění bylo pořádně znát. Baví mě živá atmosféra na stadionu. Když nemůžu přijít osobně, fandím aspoň u televize,” líčí nadšeně Vignerová, které už samota zřejmě leze na mozek. Ačkoli podle posledních informací prý už sama není. Po jejím boku se začal velmi často objevovat další fotbalista - Michal Zeman.

Do zmíněné soutěže je možné se přihlásit na stránkách www.facebook.com/TelevizeSportTV. Pak nezbývá než dostat originální nápad a na uvedené stránky nahrát svou fandící fotku.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve