Na vyčerpanou Simonu Krainovou dolehl nedostatek spánku. Nedělá ze sebe světici a otevřeně hlasuje pro dovolené bez dětí.

 Celebrity 
16. března 2014 06:25 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Bruno má temperamentu na rozdávání. Po kom asi bude? Foto: Facebook S. Krainové
Topmodelka Simona Krainová byla nedávno už zase na dovolené. Tentokrát zimní. Floridu vyměnila za Vysoké Tatry, ale spíš než odpočinutá se vrátila utahaná a nemocná. „Jsem nachlazená a celkově si nestíhám odpočinout se dvěma dětma. Do toho jsem měla čtyři focení, takže jsem trochu na hraně. Už jsem fakt celkově vyčerpaná,” řekla vipstory.cz usípaná modelka.

Do pětihvězdičkového luxusu ovšem vzala jen Maxe, Bruno by tam z toho udělal kůlničku na dříví. „Je to divoké dítě. Má rok a půl, takže ty nejlepší léta.” Těžko se dá prý odhadnout, po kterém z rodičů je víc. Jestli po ní nebo manželovi Karlu Vágnerovi. „Je velmi temperamentní, takže to spíš bohužel vypadá na mě. Proto jsem ho nechala doma, jinak bychom si tu dovolenou neužili. Já jsem za dovolené bez dětí. Ne vždy, miluju i ty s nimi, ale tomu musí člověk přizpůsobit i místo a dbá na to, aby se jeho ratolesti měly co nejlépe,” vysvětlila Simona, že tahat malé špunty do vytříbeného spa rezortu není zrovna nejlepší řešení.

„Max (3) už je ve věku, kdy je v pohodě. Je to parťák. Dá se mu vysvětlit, že tady si musí sednout a být potichu. To s Brunem ještě nejde, ale přijde ten čas.”
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod