Neuvěříte, co všechno je tato žena ochotna udělat pro krásu. A co je schopen překousnout milující manžel!

 Life & Style 
16. března 2014 13:43 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Při cestě z koupelny Alice šustí jak celofán od čokolády Foto: Twitter
Alice Smellie má několik kosmetických návyků, které, jako většina žen, před světem tají. Jednačtyřicetiletá matka tří dětí je posedlá udržením svého mladistvého vzhledu, a proto než se uloží do postele, podniká každodenní rituál krásy.

Zuby si vyčistí pastou z dřevěného uhlí, na nohy nasadí plastové ponožky. Ruce obleče do gumových rukavic s olivovým olejem. Na hlavu nasadí obličejovou masku, v níž vypadá jako zabiják z hororu Pátek třináctého. Když to její muž viděl poprvé, šokovaně zalapal po dechu. Celý proces jí zabere asi hodinu a cestou z koupelny do postele šustí jak celofán od čokolády.

„Obličejovou masku používám dvakrát týdně. Je napuštěna účinnými látkami. Vypadám strašně, ale funguje skvěle. Je to mnohem lepší než mazat se krémem. Na rty nanáším krém na bradavky. Je to jediná věc, která udrží mé suché rty hydratované po celou noc. Nicméně, můj manžel je znechucený a líbání je proto absolutně vyloučené,” vypráví Alice o svých návycích. „Jednou týdně nanáším na vlasy speciální emulzi. Bohužel pak vypadám, jako když jsem si je potřela máslem.”

Tím výčet ztřeštěných zlozvyků nekončí. „Moje nohy jsou opravdu vysušené a šupinaté. Než si obleču pyžamo, namažu se starou dobrou vazelínou.”
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?