Finále Elite Model Look v Číně vyhrála česká Kate Moss. Novým ročníkem bude provázet světová topmodelka.

 Celebrity 
15. března 2014 15:55 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Eva Klímková díky očím posazeným daleko od sebe získala pseudonym ”česká” Kate Moss Foto: Schwarzkopf
Za dveřmi je start dalšího ročníku prestižní modelingové soutěže Elite Model Look a již počtvrté se generálním partnerem stala exkluzivní značka vlasové kosmetiky Schwarzkopf. Absolutní vítězkou soutěže se na podzim stala šestnáctiletá Eva Klímková. Vyhrála světové finále v Číně a od té doby absolvovala několik rozhovorů pro tisk, objevila se na titulních stránkách mnoha našich i zahraničních časopisů. Celý leden strávila v Tokiu, kde se mimo jiné stala tváří nejedné kampaně. Je vidět, že zájem o výherkyni je opravdu veliký.

Jako nová ambassadorka byla vybrána topmodelka Pavlína Němcová. „Je to pro mě úplná novinka, ale já se na to těším,” řekla kráska nadšeně vipstory.cz. Bude také provázet celým ročníkem: „Samozřejmě se budu účastnit každého castingu a současně je budu moderovat. Budu jezdit po městech České republiky, vybírat nové tváře a komunikovat s dívkami. Radit jim, co je čeká, co je nemine a připravit na tu možná budoucí kariéru.”

Soutěž Elita Model Look od svého vzniku v roce 1983 vyhledává nové talenty po celém světě. Objemem, kvalitou a profesionálním přístupem je dnes tato soutěž největší a nejprestižnější svého druhu na světě. Odstartovala kariéru mnohých tváří jako Gisele Bündchen, Alessandra Ambrosio, Cindy Crawford, Linda Evangelista či Diane Krueger. U nás a na Slovensku se organizuje od roku 1992 a rovněž pomohla mnohým modelkám. Za všechny jmenujme např. Denisu Dvořákovou, Lindu Vojtovou, Hanu Jiřičkovou nebo Petru Němcovou.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít