Restart Michala Viewegha se zatím nekoná. Spisovatel se obrací k číslům.

 Celebrity 
15. března 2014 06:45 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Michal Viewegh měl štěstí v neštěstí Foto: Facebook
Náš v současnosti nejprodávanější autor Michal Viewegh se jen pomalu vrací do normálního života. Spisovatele v prosinci 2012 postihla vážná zdravotní nesnáz v podobě prasklé aorty. Měl štěstí v neštěstí, protože díky rychlému lékařskému zásahu příhodu přežil. Po operaci následovaly dlouhé měsíce zotavování, ale jak se zdá, stále není v ideální kondici.

Jak sám Viewegh řekl, nikdy nezažil nic dramatičtějšího a bolestnějšího a přiznává, že má stále potíže s rovnováhou a selhává mu paměť. Svoji osobní zkušenost popsal v knize Můj život po životě, která vyšla na podzim minulého roku, tedy necelý rok po operaci. Deníkovou formou seznamuje čtenáře s tím, jak s nemocí bojoval a jak těžké pro něj bylo přijmout novou životní situaci.

A protože klasická medicína zřejmě nezabírá tak, jak by si spisovatel představoval, uchýlil se k alternativní léčbě. Ač velký realista, snaží si pomáhat homeopatiky a dokonce dochází i ke známé numeroložce. Podle té nastane v tomto roce v jeho zdraví razantní obrat k lepšímu, tak nezbývá než věřit, že čísla nelžou.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít