Vojta Drahokoupil velmi otevřeně promluvil o léta trvající šikaně i psychických problémech

 Face To Face 
04. listopadu 2021 06:05 / René Černý
  0
📷
8 fotografií v galerii
Vojta Drahokoupil promluvil o léta trvající šikaně, ale i svých snech a plánech Face To Face
Líbivá tvář, usměvavý mladý kluk plný energie, který má tisíce fanynek a měl by mít jenom radost ze života. Dnes to tak je, ale ne vždycky to mladý zpěvák, herec a moderátor aktuálně reality show Like House tak měl. Prošel si šikanou, depresemi a absolvoval i mnoho vyšetření. I o tom v talk show René Kekelyho Face To Face Vojta Drahokoupil promluvil.

V sedmnácti letech začal jako součást boy bandu New Element, tam začala jeho kariéra. Před tím hrál jen v kapelách v garážích. V nově vytvořeném chlapeckém uskupení se ale řešil zpěv, vizáž, tanec a celkový dojem z toho, jak boy band působí.

„Ono se ani neřešilo, jestli někdo z nás umí zpívat, prostě to po kupě muselo vypadat dobře. A mě to tehdy, což je přes deset let, bavilo. Byly to tři roky mého života. Měli jsme fanynky, bylo to skvělé, ale věděl jsem, že jde jen o rozjezd a že takhle to dál nechci. Byl to jen produkt,“ říká dnes Vojta Drahokoupil.

Pak šla kariéra dál. Založil si vlastní kapelu, dostal se do prvních muzikálů a začali si jej všímat muzikáloví i hudební producenti.

Co jej ale v životě hodně poznamenalo a trápilo, byla šikana. V době, kdy žil doma na západě Čech. Závist na malém městě a jistá skupinka násilnických teenagerů terorizovala nejen jeho, ale i některé další. Vojta Drahokoupil si však tohle v sobě nese celou dobu.

„Svým způsobem je dobře, že se mi to stalo, abych mnohé pochopil. Ale vím, že nechci, aby se tohle dělo mým dětem. A je to dobře z toho důvodu, protože umím o sebe dbát, dávám si pozor na lidi kolem sebe, nenechávám nic náhodě, ale zároveň jsem se v životě nepral z mé iniciativy. Nenávidím násilí, věřím v diplomacii, věřím v inteligenci, ale když se člověk potká s nějakým hloupým člověkem, tak to asi jinak než rukama nevyřeší,“ řekl ve Face To Face zpěvák a herec.

Dalším jeho problémem byla hypochondrie. Od mala prošel řadou testů, vyšetření, a i když to dnes bere s humorem, byly prý doby, že z nej lékaři byli i nešťastní. Nevěděli, co se s ním děje. Svým způsobem to zapříčinilo to, že jeho maminka pracuje jako zdravotní sestra, ovšem i to, že byl šikanován, což má na všem velký podíl. Nejspíš si tak malý a mladý Vojta i vynucoval pozornost nebo řešil nějaké své vnitřní stresy.

Zažil v showbyznysu nějakou šikanu a ponížení, s kým žije, jaký vztah má se svým bratrem, proč nežije s přítelkyní, jaké vzpomínky má na reality show Tvoje tvář má známý hlas, co mu dává moderování průběhu života v další reality show Love Island? Na co se těší a kde jej diváci mohou vidět? I na to ve Face To Face Vojta Drahokoupil odpověděl.

Zdroj: Face To Face

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod