Míša Dolinová přiznala vztah s o 38 let starším mužem a promluvila i o plastikách

 Face To Face 
29. října 2021 10:01 / René Černý
  2
📷
6 fotografií v galerii
Michaela Dolinová bere život s humorem Face To Face
Diváci ji znají hlavně z televizní obrazovky, kde moderovala nejprve Snídani s Novou a pak počasí. Proslula i svým meteorologickým přeřekem Sněhánky, jenž se stal pojmem. Dnes je hlavně herečkou. V době covidu si našla jinou práci, aby se prý, jak sama říká, nezbláznila ona ani její manžel, který je soudce. Hostem talk show René Kekelyho Face To Face byla herečka a moderátorka Michaela Dolinová.

Herečka a moderátorka zůstala v době covidu, jako mnoho dalších v tomto oboru, bez práce. Protože neumí jen tak nečinně sedět, zjišťovala, čím by se mohla zaměstnat. Její manžel totiž do práce dále chodil, působí jako soudce.

„Vždycky když on odcházel do práce, v té covidové době, tak já jsem to nedávala najevo. Říkala jsem, že nesmím být otravná ženská, která je na někom závislá, ale já jsem mu tak záviděla, když odcházel v sedm ráno do té práce. Já jsem doma byla tak nešťastná, že jsem si říkala, radši ať to nikdo nevidí. Ty dny jsem trávila se svou dcerou, která měla školu, takže byla doma. Ona se zavřela u sebe v ložnici, takže v podstatě jsem byla v tom bytě sama,“ prozradila ve Face To Face Michaela Dolinová.

Na Nově kdysi působila 14 let. Nejprve uváděla počasí, pak Snídani s Novou. Jako televizní rosnička proslula hláškou „sněhánky“, což se jí povedlo namísto původně sněhových přeháněk. U diváků se to natolik ujalo, že to začala běžně používat.

„Jak měl pan Zákopčáník ,slunce v duši´, tak já jsem měla ,sněhánky´ a udělala jsem si z toho takovou jakousi značku a hodně jsem to používala. Ale zřejmě jsem to už asi trochu přehnala, protože mi pak jeden pánřekl, že mě má moc rád, ale abych už šla ´s těma sněhánkama do pr….´,“ vzpomíná po mnoha letech na reakci jednoho z diváků Dolinová.

Ta také zavzpomínala na doby, kdy počasí dělala. Od tehdejšího generálního ředitele Vladimíra Železného dostávali volnost v tom, jak být kreativní. „My jsme mohli použít jakoukoli rekvizitu, být tam se zvířaty, měli jsme hodně zajímavou grafiku, létající tučňáky, papoušky a my jsme s nimi komunikovali. Těch prvních pět let to pro mě bylo kreativní, já jsem to milovala, diváci to milovali. Ale pak nastoupil do zpravodajství Pavel Zuna, který byl z té České televize takový seriózní, takže my v kostýmku a najednou jsme byly takové ty dámy. Já ho chápu, bylo to jeho vidění zpravodajství, ale mně už to nebavilo.“

Když pak přišla nabídka do Snídaně s Novou, Michaela Dolinová neváhala a čtyři roky měla za partnera Michala Jagelku. Potom přišel odchod a po 14 letech televizi opouštěla. Nebrala to ale nějak hořce, chápala, že je třeba změna.

Michaela Dolinová také přiznala, že v mládí měla vztah s o 38 let starším režisérem slavných seriálů. Jakým? Jak se jí dnes žije v domácnosti se soudcem, kam šla pracovat v době covidu, proč prováděla na zámku a na co se těší? I o tom v talk show Face To Face povyprávěla.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?