Z nuly na vrchol: Adél Sadovskiy upřímně o velké bídě, domácím násilí, zhrouceném americkém snu i plastikách

 Face To Face 
10. října 2021 17:09 / René Černý
  0
📷
8 fotografií v galerii
Adel Sadovskiy vyšla ze skromných poměrů, dnes žije v USA Face To Face
Influenceři se stali součástí moderního světa, především v komunikaci a nabídkách produktů na sociálních sítích. Dokážou ale také ovlivnit i tisíce lidí a vydělat velké peníze. Jednou z nich je i Adely Sadovskiy, která žije střídavě v USA a v ČR. V talk show René Kekelyho Face To Face povyprávěla i o situaci, kdy takzvaný americký sen o zemi neomezených možností prý bere pomalu za své.

Adel Sadovskiy žije střídavě v USA a v České republice. Jak ale přiznala, nyní zvažuje, že se do své vlasti možná vrátí natrvalo. Situace v Los Angeles je prý momentálně taková, že když nyní mají šanci bydlet někde jinde, tak je to asi nejlepší nápad.

„Přijela jsem sem, abychom tu s manželem koupili byt. Neříkám, že tady budeme nastálo, ale půl roku chceme být tady, půl roku tam. Uvidíme ale, jak se situace bude vyvíjet. Co se USA jako takových týče, tak ten ,americký sen´, jak ho všichni známe, ten už je dávno pryč,“ říká nejenom influencerka, ale také manažerka společnosti, kterou vede její manžel a také maminka Adel.

Nyní jejich firma prodává květiny, primárně růže, které jsou takzvaně věčné. Vydrží velmi dlouho, více než rok. „Ta růže vám vydrží déle, ale hlavně je to levnější, než když si každý den budeme kupovat čerstvé květiny na stůl. A hlavně ty naše květiny jsou čerstvé. Růže jsou namočené do takového roztoku, aby právě vydržely déle než rok,“ vysvětlila Adel Sadovskiy.

Příběh Adel nezačal ale ve velkém světě plném bohatství a úspěchu, ale v malé obci v Jeseníkách, kde se narodila. Její dětství nebylo nijak romantické. Pochází z rozvedeného manželství, kde finance byly tím posledním, co se v rodině dostávalo.

„Kolikrát jsme neměli ani na jídlo. Nebo jsme naopak jídlo měli, ale zůstali jsme při svíčkách, protože nám pro neplacení účtů odstřihli elektřinu. Maminka na nás byla sama, byli jsme z jednoho platu. Otec měl svou jinou rodinu…,“ zavzpomínala mladá atraktivní žena, který se dnes má, co se materiálního zabezpečení týče, daleko lépe.

Proto si tehdy sama řekla, že se chce mít lépe a že pro to udělá maximum. Odešla nejprve s kamarádkou do Německa. Začala vydělávat první větší peníze a část z nich posílala domů mamince a sourozencům.

Později potkala partnera, díky němuž získala lepší práci. Začali spolu žít, ale následně zjistila, že její Pan božský jede jak ve steroidech, proto začal být agresivní, následně i na drogách. Tehdy i ona sama vyzkoušela poprvé drogu, ač byla vždy zásadně proti. Nakonec skončila ve sprchovém koutě, kde na ni stříkala ledová voda. Nemohla prý dýchat, dostala těžký šok, a to ji naštěstí probralo. Bohužel Adel na vlastní kůži zažila, co je to domácí násilí. Přišel rozchod.

Byla rozhodnutá, že se vrátí zpět do rodné obce do Česka. Nicméně pak poznala Freda, svého současného manžela, a věci dostaly jiný rozměr… Dnes je maminkou tříletého chlapečka a jak sama přiznává, nemá si na co stěžovat.

Pro manžela také pracovala a pracuje. Ač by si někteří mohli myslet, že to má vše daleko jednodušší, opak je pravdou. „Pokud je manžel doma, funguje v kanceláři, pokud je mimo, pracuje z domova o to více. Nicméně ve firmě má daleko těžší pozici, musí svým způsobem stále dokazovat, že to není jen ´kráska pana ředitele´, ale že jako marketingová manažerka starající se i o sociální sítě, něco dokáže.

Adel Sadovskyi promluvila i o ožehavém tématu umělého poprsí. Sama operaci kdysi podstoupila a i když měla nabídky od klinik, aby doporučovala plastické operace, není toho příznivkyní. Proč? A proč se podle ní rozplynul slavný "americký sen země neomezených možností"? Jaké jsou USA dnes a kam směřují? I o tom ve Face To Face Adel Sadovwkyi promluvila.

Zdroj: Face To Face

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve