Heluš z Ordinace o proměně těla po přechodu: Ráno jsme se probudila a měla jsem 15 kg nahoře

 Face To Face 
20. září 2021 17:40 / René Černý
  0
📷
8 fotografií v galerii
Martina Randová na sebe v talk show Face To Face mnohé prozradila Face To Face
Dlouho hrála divadlo a kromě diváků, kteří do něj chodili, ji nikdo příliš neznal. Pak přišla role Heluš v Ordinaci a téměř přes noc se stala hvězdou televizní obrazovky. Dnes je v dalším nekonečném seriálu a hraje divadlo. Proč se bojí stárnutí a jaký by měl být ideální muž jejího života? I o tom v talk show René Kekelyho Face To Face promluvila herečka Martina Randová.

Diář má Martina Randová momentálně nabitý podobně jako před covidovou pandemií. A to přesto, že v nově natáčených dílech Ordinace už nehraje. Způsobeno je to nejenom tím, že hraje v dalším nekonečném seriálu Ulice, ale také účinkováním v desítkách divadelních představení, které byly více překládány na jindy.

Před covidem se cítila často unavená, protože denně hrála v jiném městě, ať už s představením Dva nahatý chlapy s Martinem Zounarem, Martinem Krausem a Danou Šinkorovou, nebo Třetí prst na levé ruce s Ivou Pazderkovou. A občas si přála na chvíli vypnout a odpočinout si.

„Než začal covid, cítila jsem se někdy opravdu hodně unavená a říkala jsem si: Já bych tak potřebovala volno, trochu se vyspat. Jenomže jsem neřekla, že mi stačí týden, ne rok a půl. Takže jsem si řekla, že už se takhle nikdy rouhat nebudu,“ svěřila se Martina Randová.  

Teď je prý dostatečně vyspaná, dostatečně odpočatá i dostatečně šťastná. Právě práce a role herečky je to, co ji naplňuje, protože si za tímhle šla část života. A musela na sobě hodně pracovat, aby si vybojovala své místo na slunci.

„Já jsem odešla z Mosteckého divadla do Prahy, abych zkusila štěstí, abych si zkusila, jestli to zvládnu, nebo ne. Neměla jsem práci vůbec, bylo to opravdu těžký. Neměla jsem vůbec peníze, stěhovala jsem se po kamarádech, rozprodávala jsem věci, abych měla alespoň na nějaký nájem. Fakt si pamatuji, že to bylo několik docela krutých let. A pak jsem díky panu Töpferovi nastoupila na Fidlovačku do obchodního oddělení,“ zavzpomínala Martina Randová.

Tam prodávala vstupenky a dělala administrativu. Díky tomu se nakonec dostala i na prkna, která znamenají svět. „Říkala jsem si, že prodávat lístky a pomoct divadlu je furt lepší, než být někde v hospodě a chodit domů v noci ve dvě ráno. Jenže já jsem tam byla ještě víc nešťastná, protože jsem byla kousíček od jeviště a nemohla jsem hrát,“ prozradila Martina.

Pak ale tu šanci dostala, přes malé role se dostala k těm velkým. A dodnes je vděčná za to, že si zkusila vše a že díky tomu takzvaně nabrala herecké řemeslo.

Před sedmi lety naskočila do seriálu Ordinace v růžové zahradě. Zprvu jako nepříliš sympatická postava Helgy – Heluš, která škodila sestřenici Babetě v podání Báry Štěpánové. A když se pak z ní a Martina Zounara stal seriálový pár – Heluš a Bobo, začaly se dít věci. Diváci si tuhle dvojici oblíbili díky tomu, že vnesla do příběhu humor. Někdy se ale odehrávaly trochu až bizarní situace.

„My jsme si taky někdy říkali, jestli to třeba není moc. Ale všechny ty věci, co jsme točili, se opravdu lidem staly. Dokonce jsem zažila i to, jak jsme měli situaci, že si vezme Bobo tu postavu bohaté dědičky, kterou hrála Valinka Zawadská, jenom kvůli penězům, tak i to se stalo v reálném životě,“ poodhalila zajímavosti ze zákulisí scénáře Martina Randová.

Díky tomu, že vznikaly humorné situace, se často na place takzvaně odbourávali, že někdy nevěděli, zda scénu dotočí.

„Několikrát se třeba stalo, že když jsme točili milostné scény, tak s námi spadla postel. Některé scény jsme museli natočit, což diváci neví, tak, že nám rekvizitáři postel museli podstavit cihlami. Což není vidět, protože přes to dali prostěradlo nebo peřinu. Tak strašně jsme vyváděli, až to pod námi spadlo,“ prozradila jednu z humorných situací herečka.

V Ordinaci Randová skončila a přeskočila do druhého nekonečného seriálu Ulice, který vysílá TV Nova. Tady hraje majitelku hospody Kateřinu. Říká, že to byla příjemná změna a natáčení si užívá. Stejně tak před časem skončila reality show o proměnách O 10 let mladší, kterou moderovala. Dodnes ji mrzí, že pořad skončil. „Pokud by to pokračovalo a bylo by to i s mojí maličkostí, tak já bych byla nesmírně šťastná,“ dodala Martina Randová.

Martina Randová je také velkou milovnicí zvířat a psů především. Proto také, jak může pomáhá. „Chtěla bych moc poprosit, kdo můžete, přispějte na ty opuštěné, týrané a třeba, kdo jste ze západních Čech z Tachova a okolí, tak třeba na psí útulek U Šmudliny. Je mému srdci velmi blízký a o ty pejsky se tam oni starají senzačně,“ dodala.

Proč se herečka bojí stárnutí, co proti tomu dělá? Proč má pocit, že je tlustá a co si o sobě při pohledu do zrcadla myslí? Proč neměla rodinu a jaký by měl být muž jejího života? I o tom ve Face To Face upřímně promluvila.

Zdroj: Face To Face / Stream.cz 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47