13. komnata Milana Peroutky odhalí v televizi jeho handicap i trauma z dětství

 Celebrity 
14. ledna 2022 10:38 / René Černý
  0
📷
6 fotografií v galerii
Milan Peroutka odhalí v televizi svou 13. komnatu Se svolením České televize
Herec, zpěvák a moderátor Milan Peroutka pochází z umělecké rodiny. Jeho otcem byl bubeník slavné kapely Olympic, která letos slaví 60 let na scéně, Milan Peroutka st. Když k sobě syn s otcem našli cestu i po umělecké stránce, přišla obrovská tragédie. Nejenom o ní povypráví v páteční televizní 13. komnatě.

Autorem námětu a scénáře je René Kekely, mimo jiné i moderátor a dramaturg známé talk show Face To Face. Spolu se štábem České televize, v čele s průvodkyní pořadu, moderátorkou Martinou Hynkovou Vrbovou, zachytili mnoho momentů včetně těch nejdojemnějších, kde nejenom Milan Peroutka, jeho maminka, babička, sestra, ale třeba i leader Olympicu Petr Janda hovoří o tragédii.

Ta se odehrála před osmi lety. Tehdy po jednom z koncertů, kdy kapela vysadila Milana staršího před jeho domem v pražských Záběhlicích, spadl bubeník ze schodů. Ráno jej tam bez známek života našla tchyně, tedy Milanova babička.

"Nemohl jsem tomu uvěřit, bylo to jako nějaký zlý sen," vzpomínal Milan Peroutka mladší na chvíli, kdy se ráno dozvěděl, co se stalo. Rodina se musela s tragédií vyrovnat. 

Milan paradoxně "díky" situaci více dospěl a pochopil, že spolu s mladším bratrem jsou zásadními mužskými elementy v domácnosti. Peroutkova 13. komnata je ale také jak o jeho handicapu z dětství, kdy měl problém se sluchem a musel podstoupit lékařský zákrok, tak i o jistém, v té době pro něj velkém traumatu. "To nebyla tréma, to byl strach z vystupování před publikem. Trvalo to nějakou dobu, a to přesto, že od mala jsem chtěl být zpěvák, herec a byl jsem i ve škole takový třídní šašek," prozradil Milan.

Co vše prožíval, jak se podařilo situaci zlomit, co prožívá dnes, co nového dělá a co jej motivuje k tomu, aby se stále zlepšoval, i o tom ve 13. komnatě Milan Peroutka v pátek večer na ČT1 promluví.

Zdroj: Autorský článek.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod