Alec Baldwin bude muset policii odevzdat svůj mobil kvůli smrtelné střelbě během natáčení filmu Rust

 Celebrity 
20. prosince 2021 13:52 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Zda se něco skrývá v mobilu Aleca Baldwina, ukáže až další vyšetřování Shutterstock
Úřady v Santa Fe v Novém Mexiku vydaly ve čtvrtek příkaz k prohlídce mobilu Aleca Baldwina, aby prošetřily smrt kameramanky, kterou Baldwin zastřelil během natáčení filmu Rust.

Kancelář šerifa okresu Santa Fe je totiž přesvědčená o tom, že právě v Baldwinově telefonu najdou klíčové rozhovory související s tím, co vedlo k smrti Halyny Hutchins na place. 

Baldwin telefon nechtěl vydat

Policisté zřejmě budou mít pravdu, protože sám třiašedesátiletý herec na požádání nechtěl policii svůj telefon vydat s tím, že bez soudního příkazu jim svůj mobil nepředá, jak napsal The Post.

Jak je dobře známo, Baldwin vystřelil z pistole, když nacvičoval scénu z natáčeného westernu, zabil kameramanku a zranil režiséra filmu. Konverzace o produkci filmu byly nalezeny na telefonu Halyny Hutchins a úřady si myslí, že shromáždění informací před datem začátku natáčení filmu Rust je nezbytné pro úplné vyšetřování.

Herec a zbrojířka filmu, Hannah Gutierrez-Reed, si vyměnili zprávy o typu zbraně, která se má ve scéně použít, a Baldwin měl požadovat větší zbraň, jak se praví v prohlášení o povolení k prohlídce. Vybral si nakonec dobový kolt s hnědou rukojetí.

Podle přísežného prohlášení Gutierrez-Reed vyšetřovatelům řekla, že po střelbě zkontrolovala zbraň. Podle zatykače zkontrolovala nábojnici, která byla vystřelená, a řekla, že první, kterou vytáhla, neměla "to" a ukázala na projektilový konec kulky. Ostatní náboje v komoře podle ní byly slepé náboje. Gutierrez-Reed také uvedla, že „se jí nechce věřit, že by někdo na natáčení byl tak zlomyslný, aby přinesl na scénu ostrou munici.

Co se vlastně skutečně stalo, je zatím poměrně nepřehledné. Začátkem tohoto měsíce Baldwin řekl George Stephanopoulosovi z ABC News, že nestiskl spoušť. Tvrdil také, že ostrý náboj do zbraně vložil někdo jiný, ne on.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008