Herec Nicolas Cage se v sedmapadesáti stane otcem

 Celebrity 
10. ledna 2022 14:27 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Svou pátou ženu si Cage vzal vloni v Las Vegas Depositphotos
Nicolas Cage se potřetí stane otcem. Jeho o třicet let mladší manželka Riko Shibata je těhotná a slavný herec se tak stane tátou tak trochu na stará kolena.

Cage má další dvě děti z předchozích vztahů. Jde o šestnáctiletého Kal-Ela a jednatřicetiletého Westona, který je tak jen o čtyři roky starší než jeho nevlastní matka, tedy současná Cageova manželka.

Pět svateb a tři děti

Cage nemá zrovna pověst hodného manžela a často se spekulovalo i o možném domácím násilí v souvislosti s jeho výbušnou povahou. Nicméně sedmadvacetiletá Riko si herce vzala vloni v únoru v hotelu Wynn v Las Vegas a je už jeho pátou manželkou.

Cage a Riko se poznali v Japonsku krátce po rozpadu Cageova posledního manželství s Erikou Koike, které v roce 2019 trvalo jen pouhé čtyři dny. Jeho ostatní manželství ale přeci jen vydržela podstatně déle. V letech 1995 až 2001 byl  ženatý s herečkou Patricií Arquette, v letech 2002 až 2004 byla jeho manželkou Lisa Marie Presley a v letech 2004 až 2016 měl za manželku Alice Kim.

Zajímavá nejsou jen Cageova manželství, ale také způsob, jakým o ruku požádal svoji současnou ženu. Podle Daily Mail Cage požádal Riko o ruku přes FaceTime a následně jí poslal zásnubní prsten přes FedEx do Japonska.

"Opustila New York a vrátila se do Kjóta v Japonsku a já se vrátil do Nevady a neviděl jsem ji šest měsíců," řekl v podcastu Cage v srpnu 2020.  "Jsme spolu opravdu šťastní a jsme opravdu nadšení, že trávíme čas spolu, takže jsem nakonec řekl: podívej, chci si tě vzít a zasnoubili jsme se na FaceTime," potvrdil herec.

Zdroj: Page Six, Daily Mail.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve